Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-25-2008, 11:43   #71
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart İşte kapatılma talebi gerekçeleri
Umut edilenler aynı düşünceler aynı amaçlarımız aynı ... hmmm demekki bizi ayrıştıranlar partiler , partileri ayrıştıran ne ? düşünceler , inançlar , ideolojiler dimi ? kesinlikle hayır , partileri ayrıştıran şey çıkarlar. Refah , Saadet , Akp aynı oluşumun ürünleri değilmidir , evet öyledir , şimdi neden bu durumdalar ... Bbp , Mhp aynı taban aynı düşüncede değillermi ? neden bu durumdalar ... Chp , Dsp aynı görüşte değillermi ... bu böyle gider ... sağ , sol , orta sağ , orta sol , sağ açık , santrafor ... bunlar gerçekten saçma. Kaç katmana daha bölüneceğiz , kürt -Türk , sağ -sol , alevi - sünni , laik - müslüman bunlarda böyle gider ... eee ne oldu şimdi ? hem dikey hem yatay olarak bölündük işte. ne güzel böyle dimi ...
Benim kendimi bir partiye veya oluşuma yakın görmeye ihtiyacım yok , onların beni kendilerine yakın görmeleri gerekmezmi ? biz neden bir aitlik içine girelimki , neden taraf tutalımki ? kim çalışıyorsa kim dürüstse o kazanmalı , yoksa yanılıyormuyum. ne yani , şimdi bir parti çıkacak güvenilir insanların kurduğu , toplumun kabul ettiği dürüstlüğünü ispatlamış insanlardan oluşan (hayallere gem vurulmaz ya) ve sizler bu yeni partiye destek vermeyeceksiniz , bumudur doğru yaklaşım ?
Demokrasiyi bir trene benzetip istediğim durakta inerim diyen bir kişinin antidemokratik oluşumları yıkmak istemeside ayrıca tartışılır. Ayrıca bende kendisiyle aynı fikirdeyim , demokrasinin lastik kıvamında olduğunu ve en azından şu anda ülkemiz için gerekli olmadığını düşünüyorum.
"Cumhuriyet demokrasiyle kurulmadı , demokrasiyede feda edilemez"
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla