Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-26-2008, 13:32   #4
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
Standart A. Hakan bu kez VAKİT'i kilitledi!
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
KALPGÖZÜ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı

Siyer kültüründe onca müşriklerin ayağına giden peygamber efendimizin bilgisinden ve eylemlerinden farklımı dersin bu zaviye gönülleri kazanmak hangi tavır sergilemede yatar anlamış değilim ,insanların asıl niyetlerini bilmeden görüntüler ile iç okuma anlayışına kim teslim olmuş olursa olsun hak tecavüzünde bulunmuş olur
evet farkli kardes ,sen birkere Müsriklerin ayagina kadar giden Peygamber efendimizi isbirlikci ve teslimiyetci lideri kiyas edemessin kaldiki konu da belirtilmis oldugu gibi Vakit gazetesinin her iki ödül alanlara ayni yaklasmadigi istersen konuyu tam oku ondan sonra konusalim ;)
Güzel kardeşim bakıyorumda benim siyerden ne kastetmek istediğimi benden daha iyi kastetmek istemissin sonuca benim anlatmak istediğimden mi başlasak yoksa baştan sizin ne anlatmak istediğinizemi teslim olsak anlamadım,burdaki tavır vakit gazetesinin bu tarz yaklaşımlarınıda zaten içine almıştı ama sanırım bunu bile anlamak istememissin olsun , yinede niyetin halisdir buna inanıyorum ,nasıl olsa gelecekte herkes hakikatlere bir nebze olsun biraz daha yanaşacaktır
Kardesim yazdiklarini anlamakta zorluk cekiyorum istersen biraz ac ta anlayalim nedemek istedigini vakit gazetesinin bu tarz yaklaşımlarınıda zaten içine almıştı ama sanırım ne demek istiyorsun bir aciklik getirde anlayalim