03-26-2008, 15:53
|
|
|
Kalemin beş özelliği..
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Harika tasarlanmış bir çalışma teşekkürler paylaşım için +1 veriyorum ama sizde hep verdiğinizi söylüyorsunuz ama maalesef vermiyorsunuz unutuyorsunuz sanırım :D :D :-*
|
Forma girdiğimden beri en çok artıyı size verdiğimi sanıyorum.Acaba formun değerlendirme bölümünü mü yanlış uyguluyorum sadece +1 yazmam yeterli değil mi...yoksa sizi unuttuğum falan yok Yalçın bey bazı yazılarınızı anlamakta zorlansamda yinede yazılarınızı çok beğeniyor ve takip ediyorum 
|
İlk zamanlar bende sizin gibi yalnış artı havuzuna düşmüştüm artı vermek istemeyenlerin öğrenmesini güçleştirmek için tasarlanmış beğeni artır linki oldukca zor konumda :D ama artıları dile getirmeniz bendeki artıları içimde zaten çoğaltıyordur görüntünün de güzelliği bir başka yalnız , yazıların anlamsızlığında herkes hem fikir onun için artık üzülmüyorum :D yorumları beğenmenize sevindim teşekkür ederim çok incesiniz
|
Valla kendi halime güldüm :D arada bir beğeniyi arttır yazızınıda tıklıyodum ama onunda ayrı bir değerlendirme sanıyodum :D aydınlatıcı bilginiz için teşşekkürler :-[
|
|
|