Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-27-2008, 01:42   #2078
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Birbirlerine bile bile maç vermek, yani dolaylı yoldan şike yapmak, delikanlılığa sığar mı?

Hatırlayın, Yıldırım Demirören çıkıp, kupa bizim şampiyonluk Galatasaray' ın olacak demişti. Sonra ne oldu. Yıılar boyu unutulmayacak, tüm dünyanın anlam veremediği bir maçla Fenerbahçe' yi elediniz. Finalde ligden düşmüş Erciyes'i yine hakem hatalarıyla, Erciyes' e verilmeyen 1 değil 2 değil tam 3 penaltıyla yendiniz. Sonra da lig maçında Galatasarayı 1-0 yenerken, iki hatalı!!! gol yiyerek maçı verdiniz ve kupa sizin şampiyonluk GS' nin oldu...
Delikanlılığa bak beeeeeeeeeeeeeeeeeee...

bi dk bi dk
öncelıkler kusura bakmayın çok sınırlendım
lütfen burda mod. olarak değil bir taraftar olarak inceletın konuşmamı

bir kere beşiktaş'a leke sürmeye kimsenın gücü yetmez böyle hatalı gol yedınız bilmem ne diyerek kapkara tarihinizi örtmeye çalışma derim ebn çünk sizin tarihinizin içine girersek çıkamayacağız biliyorum...

bir kere sizi yendiğimiz maçta nasıl bir gariplık vardı bılıyorum bence bir garıplık varsa
o siz fblılerın beynındeydı çunku 25 yıldr kupa göremeyen sizler her yıl hüsrana uğradığınızda her zamn
çok ii becerdiğiniz bir işi ona buna çamur atmayı çok iyi bılıyorsunz..
şimdi demirören şöle dedi böle dedı dıosun tamam ben sana şunu diim semih hafta içi bjk puan kaybeder biz lider oluruz demişti söler misin aynı mantıkla bu mu delikanlılık!!!

ayrıca gs son hafta 1 sezon önce şampiyon olunca sizin hayllaer suda yüzerken başkanınız süper sansasyonel bir açıklam yaptı ve ''dürüst ilkeli tarafsız '' medya gsnın şampiyonluğun bahsetmedi bile..
söyler mısın bumu delikanlılık :o

sen önce 2003-2004 sezonunda olanlara bir dışardan bak ve ondan sonra beşiktaşılılara bir fenerli olarak delikanlı değilsizniz bilmem ne de bence..
bir beşiktaşlıya bunu dünya üzerinde söyleyebilcek bir canlı tanımııyorum ki bi fenerbahçeli bunu asla söylemesin çünkü en son söyleyecek kişiler bile değilsiniz...!

ayrıca bu yazılanların şampiyonlar ligiyle hala bır alakası yok ama neyse :o :o :o

NOT:Lütfen kırılmayın burda şahsınıza konuşmak istemedim :-*
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla