Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-27-2008, 01:52   #2082
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
Alıntı:
bir kere beşiktaş'a leke sürmeye kimsenın gücü yetmez böyle hatalı gol yedınız bilmem ne diyerek kapkara tarihinizi örtmeye çalışma derim ebn çünk sizin tarihinizin içine girersek çıkamayacağız biliyorum...
Gollaerin hatalı olduğuna siz bile anlam veremiyorsunuz...Demek ki var bir iş...
Alıntı:
bir kere sizi yendiğimiz maçta nasıl bir gariplık vardı bılıyorum bence bir garıplık varsa
o siz fblılerın beynındeydı çunku 25 yıldr kupa göremeyen sizler her yıl hüsrana uğradığınızda her zamn
çok ii becerdiğiniz bir işi ona buna çamur atmayı çok iyi bılıyorsunz..
Siz o maçı hakkımıla aldık diyorsanız, diyecek lafımız yok. Farkındaysan İnönüdeki ilk maçtan hiç bahsetmiyorum. Fırat Aydınus' un yönettiği ve 1-0 kazandığınız maçı hakkınızla aldınız...

Alıntı:
şimdi demirören şöle dedi böle dedı dıosun tamam ben sana şunu diim semih hafta içi bjk puan kaybeder biz lider oluruz demişti söler misin aynı mantıkla bu mu delikanlılık!!!
İkisi çok farklı şeyler. Biz bu hafta ne Galatasarayla oynadık, nede beşiktaşla. Hiç bir takıma maç vermedik...

Alıntı:
ayrıca bu yazılanların şampiyonlar ligiyle hala bır alakası yok ama neyse
Şampiyonlar ligini, orada önümüzü kesemezsiniz diye söylemiştim...

Alıntı:
bir beşiktaşlıya bunu dünya üzerinde söyleyebilcek bir canlı tanımııyorum ki bi fenerbahçeli bunu asla söylemesin çünkü en son söyleyecek kişiler bile değilsiniz...!

Ayrıca bu söylemin hiç hoş değil, altına açıklama yapmış olsan bile...
Ben tartışmayı bilenlerle tartışırım. Söylediklerini yaşının küçüklüğüne veriyorum ve üslubuna dikkat etmeni öneriyorum.

Alıntı:
bi dk bi dk
öncelıkler kusura bakmayın çok sınırlendım
lütfen burda mod. olarak değil bir taraftar olarak inceletın konuşmamı
Herşeye yönetim ne der gözüyle bakma. Şu söylediklerinden sonra, bir düşün bakalım diğer insanlar ne diyor senin hakkında...
Eleştriyi takımlara yapın, taraftarlara değil...