03-27-2008, 01:52
|
|
|
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
Alıntı:
bir kere beşiktaş'a leke sürmeye kimsenın gücü yetmez böyle hatalı gol yedınız bilmem ne diyerek kapkara tarihinizi örtmeye çalışma derim ebn çünk sizin tarihinizin içine girersek çıkamayacağız biliyorum...
|
Gollaerin hatalı olduğuna siz bile anlam veremiyorsunuz...Demek ki var bir iş...
Alıntı:
bir kere sizi yendiğimiz maçta nasıl bir gariplık vardı bılıyorum bence bir garıplık varsa
o siz fblılerın beynındeydı çunku 25 yıldr kupa göremeyen sizler her yıl hüsrana uğradığınızda her zamn
çok ii becerdiğiniz bir işi ona buna çamur atmayı çok iyi bılıyorsunz..
|
Siz o maçı hakkımıla aldık diyorsanız, diyecek lafımız yok. Farkındaysan İnönüdeki ilk maçtan hiç bahsetmiyorum. Fırat Aydınus' un yönettiği ve 1-0 kazandığınız maçı hakkınızla aldınız...
Alıntı:
şimdi demirören şöle dedi böle dedı dıosun tamam ben sana şunu diim semih hafta içi bjk puan kaybeder biz lider oluruz demişti söler misin aynı mantıkla bu mu delikanlılık!!!
|
İkisi çok farklı şeyler. Biz bu hafta ne Galatasarayla oynadık, nede beşiktaşla. Hiç bir takıma maç vermedik...
Alıntı:
ayrıca bu yazılanların şampiyonlar ligiyle hala bır alakası yok ama neyse
|
Şampiyonlar ligini, orada önümüzü kesemezsiniz diye söylemiştim...
Alıntı:
bir beşiktaşlıya bunu dünya üzerinde söyleyebilcek bir canlı tanımııyorum ki bi fenerbahçeli bunu asla söylemesin çünkü en son söyleyecek kişiler bile değilsiniz...!
|
Ayrıca bu söylemin hiç hoş değil, altına açıklama yapmış olsan bile...
Ben tartışmayı bilenlerle tartışırım. Söylediklerini yaşının küçüklüğüne veriyorum ve üslubuna dikkat etmeni öneriyorum.
Alıntı:
bi dk bi dk
öncelıkler kusura bakmayın çok sınırlendım
lütfen burda mod. olarak değil bir taraftar olarak inceletın konuşmamı
|
Herşeye yönetim ne der gözüyle bakma. Şu söylediklerinden sonra, bir düşün bakalım diğer insanlar ne diyor senin hakkında...
Eleştriyi takımlara yapın, taraftarlara değil...
|
|
|