03-27-2008, 02:57
|
|
|
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
Alıntı:
Gollaerin hatalı olduğuna siz bile anlam veremiyorsunuz...Demek ki var bir iş...
|
ben orda hatalı gollerimiz var diyerek hiçbirşey demedim bence insanların kafalarında var bir iş :o :o
Alıntı:
Şampiyonlar ligini, orada önümüzü kesemezsiniz diye söylemiştim
|
inanın ben hiçbir bağlantı kuramıyorum ilk önce siz delikanlı takımlar değilsiniz şampiyonlar liginde ikinizde yoksunuz dedin sonra başkanınız şöle böle dedi diyorsun şimdi de bizim önümüzü kesemzsiniz deemk istedim diosun :o :o inan hiçbişe anlamadım :o
Alıntı:
Ayrıca bu söylemin hiç hoş değil, altına açıklama yapmış olsan bile...Ben tartışmayı bilenlerle tartışırım. Söylediklerini yaşının küçüklüğüne veriyorum ve üslubuna dikkat etmeni öneriyorum.
|
buyrun efendim istediğiniz kişiyle tartışabilrsiniz... yanlış hatırlamıyordam bir kez daha tartışmıştık sizinle yine sonu kötü bitmişti...
Alıntı:
Herşeye yönetim ne der gözüyle bakma. Şu söylediklerinden sonra, bir düşün bakalım diğer insanlar ne diyor senin hakkında...
|
burada bence siz benim niyetimi okumaya kalkışmayın derim ben ..
burada ben yönetim ne der diye düşünmedim ama burda sanıyorum benım ne dediğim değil sizin nasıl anladığınız önemli :o ayrıca bn üzerimdeki sorumluluğu bu bölümde yazdığım her mesajda hissediyorum ve ilk defa biri ile bu bölümde bu kadar sert bir tartışma içine girdim ve üzerimdeki bu yükü bir anlığınada olsa bir kenara bıraktım...ve bundan dolayı mazur görülmesini istedim çünkü hak verirsiniz ki burada bu tarz tartışmaları önlemek benim görevim oluyor ve burada bu eylemi gerçekleştiren ben oldum...
Alıntı:
Eleştriyi takımlara yapın, taraftarlara değil...
|
ben burda ne takım başkanı nede yöneticisi sıfatıyla burdayım bu nedenle kendimi takım üzerinden eleştiri yapamayacağım kusura bakmayın siz istediğiniz sıfatla istediğiniz kişilere eleştiri yapın efendim özgürsünüz..
izin verirseniz bnde neyi nasıl eleştirceğime bnde karar vereyim
|
|
|