Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-29-2008, 11:39   #6
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Niyet ettim parti kapatmaya
Alıntı:
akdok Nickli Üyeden Alıntı
Bana kalırsa akp'nin daha doğrusu Recep Tayyip Erdoğan'ın kapatma davası açıldıktan sonra belli bir süre için yaptığı konuşmalar tepkilerin üzerine çekilmesini sağladı.(ki sonra da milletvekilleriyle beraber konuşmama kararı aldı zaten.)

burada üzüldüğüm şey medyanın 'iktidarcılar' ve 'ulusalcılar' olarak ikiye bölünmesi...bu bölünme olmasaydı kimse yok o haber a gazetesinden alınmış,o gazete ulusalcı;yok o haber b televizyonundan alınmış o tv iktidarcı diyemeyecekti ve daha çok gerçek su yüzüne çıkacaktı.

bari siyasi görüşlerini medyaya yansıtmasalardı...her iki taraf da...
aslına bakarsan bölünmenin sebebi bazı güruhların ülkedeki huzur ortamı sebebiyle yolunda giden tekere comak sokamamaları sonucu bazı ulak medya guruplarını kullanmaları sonucudur.bunlar ülkedeki ekonomik olarak faiz oranlarının düşmesi, sosyolojik olarak ise halkın artık gercekleri ögrenerek ilmi ve dini yönden bilinçlenmesini kabullenemeyen su gözelerinin basına kamp kurmus bu güruh'un halkın bilinçlenerek artık yeter deyip bu ülkede ne yetisiyorsa bunda benimde hakkım var hatta bu ülkeyi canım pahasına savunmam hasebiyle en cok hak benim deyip calışmalarından ve bunun sonucunda da bu halk düşmanı güruh'un ellerindeki muktediriyatı kaybetmemeleri ve kendi gercek yüzlerini halkın görmemelri için gerek yalan haberlerle,gerek cımbızla secilen bası sonu kesilmiş cümlelerle halkı gerceklerden uzak kendi fikirlerinin hasbahceleri sandıkları fikir bataklıklarına cekmeye calışmalrının ürünüdür bu medyanın ikiye bölünmüşlüğü.aslına bakarsan halk herşeyin farkında bunlarda bogulmakta olan bir adamın son cırpınısları aslında o sebeple bu sekilde pervasızca etrafa saldırmaktadırlar.dedgim gibi hasbahcelerinin bataklık oldugunu anlayan bu insanlar batmadan önce ne söylesemde halkı ikiye ayırsam hesabı yapmaktadır.bunların bu cirkin emellerine alet olmayalm derim,yapılacak seylerin basında da haklı davamızı anlatabildigimiz kadar cok kişiye anlatmak geliyor diye düşünüyorum
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla