Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-29-2008, 17:43   #209
Kullanıcı Adı
eski dost
Standart Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Yazdıklarımı unutmuş olduğun için bir kez daha alıntıladım. Alttaki yazılanları iyi okuyun.

Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Simdi erbakan hoca döneminde bu kaynak kullaniliyordu, ondan sonrakiler kullanmiyordu öylemi? Bir tek erbakan hoca akil etti bu kaynagi kullanmayi öyle mi?
Bunu bana soracağına açarsın hükümetlerin programlarını incelersin.
Bak bakalım hangi hükümet programında milli ekonomiye katkı için bu konuda çalışma yapmış.

Madem ortaya bir konu attin o zaman buyur kaynaklariyla beraber burada bizle paylas öyle politik cevap vermek yerine, elle tutulur veriler sunarsan memnun olurum ;)
Bir kez daha altını çizeyim: Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin madenler konusunda en optimal strateji kuran hükümeti 54. Erbakan Hükümetidir. Madenlerden en üst düzeyde faydalanmak için program yapan bunu da milyarlarca dolarlık kaynak paketlerine dönüştüren bu Erbakan Hükümetidir. Fakat 11 aylık hükümet dönemi darbe ile engelledindiği için bu program tam anlamıyla uygulanamamıştır. Fakat bununla birlikte ne bulursam satarım gibi bir AKP anlayışında da hiç olmadık.

Şu bana dediğin "demogoji yapma, kıvırma..." gibi iğrenç ifadeleri de al başına çal!
Sizde doğru dürüst konuşacak insanlık yokmu? Onu da mı değiştirip dönüştürdünüz?!

eski dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla