Alıntı:
eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Sizin lideriniz değilmi "vatandaşa ananı da al git ulan!" diyen. Sizde bu tabirler iletişim yöntemi mi?
Sıfatından utan! Ne lafı atmışım. En başından beri diyorumki, Milli Görüşün "ne bulursam satarım" diye bir mantığı yok. Ama sizin maliye bakanınız "babalar gibi satarım!" diyor ne bulursam. Benden belge istiyorsun ama acaba neyin belgesi? Sen hiç satılmamış zenginliğin belgesini gördünmü? "Bor veya diğer madenleri satmıyorum, işte belgesi" diye şey gördünmü? Eğer geçmişte yada bugün Milli Görüşün bu dediklerimizin tersinde bir anlayışı olsaydı, yani başta madenler olmak üzere diğer zenginlikleri satmak gibi bir eylemi olsaydı elbette ortalık belgeden geçilmezdi. Ama ne dün oldu bu anlayışı ne bugün. Ve hiç olmayacak.
Sizin bu çirkin yüzünüz ortaya çıktıkça, yani insanlara cevap yerine hakaret etme kültürünüz belirginleştikçe neye hizmet ettiğiniz daha da belirecek. Yalnız siz böyle en basit nezaket kurallarını bile hiçe saymakla bize bişey yapamazsınız. AKPliler böyleymiş! dedirterek kendi kendinizi onaylarsınız.
|
kardeş ben sana ne hakaret ettim ne de nezaket kurallarını hiçe saydım bana hakaret ettiğim en ufak bir yer gösterebilir misin oysa sen hakaret ediyosun sıfatından utan diyerek sizinle mütalaya girmek istemiyorum.. bir kere burda ne işiniz var anlamadım.. sizinle mütalaya girecek değilimm HE SIFATIMI ÇOK MERAK EDİYOSUN BUYUR GEL BEN İNEGÖLDEYİM ya buraya hiç gelmeyecektiniz ya da sinirlerinize hakim olacaktınız AK PARTİ GENÇLİĞİ HİÇ BİR ZAMAN KAVGANIN TARAFI DEĞİLDİR BUNU BÖYLE BİLİN TARTIŞMA ORTAMI ARIYORSANIZ DA EDEBİNİZLE TARTIŞIN...!