03-31-2008, 01:54
|
|
|
Nedir bu Tayyip düşmanlığı...?
Alıntı:
beyza06 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
İNANIN GARİP GELMEDİ BASAMAK FALAN DEMENİZ. .............
|
Sizlerde atalarımızın ne kadar güzel söylediğini yaşayarak gördünüz..
Boyunuz kulağı geçermiş..
Ülke gerçeklerini kabullenmek gerekir.Ütopik söylemlerle ülkeyi germenin sonucu %2,5 dur
|
ülke gerçekleri derken  ütopik söylemlerle ülke germek ;)biz yalan iftira atmıyoruz size.bana sunun cevabını verebilirmisiniz?neden türkiyede domuz eti kasaplık et sınıfına alındı?neden türkiyede zina serbest bırakıldı?neden türkiyede eşcinsellere dernek kurma izni verildi?neden kilise açmaya izin verildi?neden peygamber efendimize küfreden papa uçağın kapısında karşılandı?neden ırak savaşında hava sahalarımız amerikaya açıldı?dahası vardır mutlaska bunlara cvp verebilirmisiniz?gerçekten möerak ediyorum...
|
Sen bu soruların cevaplarını almak istiyorsan önce İNSAN olmalısın..;)
|
sizin şu an böle yaklaşmanız insanlığınıza sığıyomu?üstelik site yöneticiyken şaşırdım gerçekten beni çok şaşırttınız.....
|
Yönetici felan değilim..;)
benim böyle yaklaşmam sizler gibileri için en ideal olanıdır ;) sizler bu ülke için bi faydası olmayan sadece gerilim üzerine tellallık çıkarmak için uğraşansınız..;)
|
sizin gibilere en ideal olanıdır.bizim gibiler derken.....kardeş aranızda seviyeli bi şekilde tartışabilecek yokmu?
|
Sizler'le ne tartışılır ne muhabbet edilir dakikada niyetinizi belli edip iğnelemeye başlarsınız ve bunu şuan yapıorsun ;)
|
ya kardeşim burada tartışmıyosanız forumda sadece kendiniz olmak istiyosanız çıkalım yani.heralde ben görüşümü savuncam sizde aynı şekilde.yani siz adamı kapıverdiniz resmen  savunun kardeşim ozaman savunun nie sıkıştığınız yerde yok muhatap olamam yok insan olun bilmem ne....
|
Kendinizi elbette savuncaksınız ama bununda bir adabı, sınırı vardır dimi. her AK PARTİYE kini olan soluğu burda alıp laf sayarsa bizimda sabır taşımız çatlar ;)
|
|
|