yha güLmek istiyorum ancak acıyorum... Neden bu kadar ezberci takLitci bi zihniyet Neden?
kaçış doLu gerçekten, FeLsefe biLmiyorsun diyor... FeLsefe biLsek ne yazarki gereksiz biLgiLer topLuLuğu, Yhani feLsefe iLe mi yönetecez devLetimizi, Düşünsenize haLkın oyLaması iLe değiLde bi tane doğru buLuyorsun devLet başkanı oLuosun 2 gün sonra seninkinin üstüne bi doğru buLuyorLar ve o başkan oLuyor. Bana feLsefenin 1 tane yararından bahsedermisin arkadaşım? sadece akıL karıştırmak dinden uzakLaştırmak ÖZGÜRLÜK başLığı aLtında bişiLer ispatLamaya çaLışarak BeLLi beLirsiz yapıLan bi yoLcuLuktan ibaret. Yhani esKiden yapıLan feLsefik düşünceLEr önemLiydi, Çünkü ozmn beLLi bi din anLayışı yoktu feLsefe insanın neden yaratıLdığı konusunda fikir öne sürmek için yapıLan işe veriLen konu başLığı gibi bi isim yhani. HaLa bu seneLerde "Birçok şeyin ispatLanmış oLmasına rahmen" kuLLanıLıo oLmasıda bi güLünç durum tabiki

ama bu tip düşünceLEri savunanLarı bi yere topLasanız hepsinin ifadesini aLsanız yha 1 yhada 2 keLime oynar...
Bi de şu dinsizLik konusuna geLince, Biz dinsizsiniz demiyoruz... Sizin bi dininiz war diyoruz. ona uygun davranın yha onu tamamiyLe kavramaya çaLışın yhada tarafınızı beLirLeyin. Ben MüsLümanım demek çok basit bişi ama onu Gerçekten yaşayarak söyLemek zor oLanı... Nese Ben Kendimi aşarak bi sürü Söz sarf ettim... yaşım 18 kötü bi laf ettiysem özür dilerim herkesten...