Hürriyeti Tanıma Senesi..!
Çoğu zaman asparagas haberleriyle karşılaştığımız hürriyet Sagopa kajmer in yeni albümü "Kötü İnsanları Tanıma Senesi" nin çıkışından sonra yaptığı röportajı da çarpıtmış.Sagopanın maneviyat ve dini konulardaki söylemlerini Hürriyete yakıştıramayan yazara Kendi sitesinden cevap verdi Kajmer:
Değerli dinleyicilerim. Ben Hürriyet adlı gazetenin Hakan GENCE adlı elemanıyla bir söyleşi yaptım. Bu söyleşi için vaktim bir hayli alındı. Gazetecilik adına gerçekten büyük bir ayıp ve kayıp. Saatlerimi aldılar ve sırf onlara ayıp olmasın diye cevaplandırdığım 1-2 gereksiz soruyu sizlere ulaştırdılar. Bu röportaj 2 tam sayfa olacaktı 2 dakikada bir menejerim aranıp rahatsız bile edildi, sıkboğaz ederek röportaj yaptırdılar bana. Ben sizlere bu roprtajın tamamını sunuyorum. Bu roportajın tamamını okuyup Hakan GENCE denen adama fikirlerinizi mail atın. Ben de attım. Dinleyicilerimi ne güzel sorular-cevaplardan mahrum bırakıp saçma salak soruları gazeteye koydugu için bu adama maillerinizi eksik etmeyin.
Röportajın tam metni:
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=37278.msg315280#msg315280
|