Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2008, 00:14   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart İLHAN SELÇUK KALP SPAZMI GEÇİRDİ
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Yazılan yorumları görünce gerçekten o kadar çok üzüldüm ki ak gençlik böyle mi düşünüyor hakkaten diye sordum kendime..Çok yazık arkadaşlar..Bir kişiyi sevmeyebilirsiniz,fikirlerini,yaptıklarını desteklemeyebilirsiniz..O insan size zarar dahi vermiş olsa zor bir durumda ise eğer Böyle ağır konuşmak bizlere yakışmaz..Allah büyük der ona havale eder,arayabiliyorsak hakkımızı elbette ararız..Ama arkasından bu kadar ağır konuşmalar bir müslümana yakışmaz..Ne demek ölsün,gebersibn hak ediyor..Onun ölümü hakedip etmediğini düşünmek size mi kaldı arkadaşlar..İnsanın kendi hakkında bile ''Allah'ım canımı al'' demesi yasaklanmışken,büyük günah iken siz nasıl oluyorda başkası için böyle konuşabilirsiniz..Gerçekten çok üzüldüm ya.. Allah bize çektirenlerin,hakkımızı yiyenlerin elbette cezasını verecektir..Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz..Rabbim hasta yatan sayın İlhan selçuğa hatalarını anlayabilmeyi,kendisine dönmeyi nasip etsin..Kendisi için hayırlıysa tez zamanda sağlığına kavuştursun..Herkes kendinden sorumludur..Ben o şahsın yaptıklarına söz söylerim fikrimi açıklarım kimse karışamaz..Ama ben kötüde olsa bir insanın arkasından ÖLSÜN,GEBERSİN diyecek vicdana sahip değilim..Allah'ın adaletinden şüphem yok..Onu Allah'a havale ediyorum..sizlerede hidayet diliyorum..Onların yaptıklarını yapmaya başladınız..Öfke insanı bu kadar düşürmemeli arkadaşlar..Gerçekten yazık..
Haklısın
Ancak bu kadar sağduyu yemeği yemek dokuınmuş olmalı arkadaşlara, ondandır
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla