Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kutadgu Nickli Üyeden Alıntı
İyide arkadaşlar adama demezlermi madem öyle bizim partimiz 1.500.000 Myo 'luya neden duyarsız.Taban korkusumu ,oy kaygısımı diye.10 ay askerlik İHL yüzünden yattı.Ne olurdu peki sadece MYO larına destek verilseydi?Demekki bizimde yanlışlarımız var.O onların yanlışı ama milletin ve devletin üstünlüğü içinse herşey endüstri sanayii gibi alanların belkemiği olan teknikerleri okumuş adamları göz ardı ettik.Bu da aynı kapıya çıkmıyormu ?
|
"Bizim" yanlışlarımızdan bahsetmişsiniz. Ama bizden olan hemen herkes yukarıda bahsedilen olayın neden çözümlenemediğini bilir.
Siz ya "bizden" değilsiniz, ya da gündemden epey kopuksunuz.
|
Hayır sizi bizi yok kardfeşim oarada ne yazılıyor ülkenin çıkarları.Adil ve dürüst olacaksın önce.Bende neden çözümlenmediğini çook iyi biliyorum ama diyorum ki amacımıza hizmet etmiyorsa bari başka insanların amacına hizmet edelim.Biz istemezmiyiz öyle olsun tabiki isteriz gönlümüzden geçen de o ama ne dedi sayın başbakan bana oy vermeyenlerinde başbakanıyım.O adil ve hizmet adamı olduğunu bu cümleyle özetledi.Ama ne olduğu belli olmayan insanlar o bizim,siz kimsiniz gibi ifadelerle kopukluk yarattı.Bırakın insanlar kucaklaşsın ya.Ya bizden değilsin yada kopuksunb allah aşkına bumudur Mevlana'nın felsefesi.Önce engin yürekli, ol insanları ayırma ondan sonrada paylaşım yap.Benim amacıma hizmet etmiyorsa bari olurunu yapalım kardeşim ülkem kazansın ya.Ben ne diye dışarıdan mühendis ,tekniker getireyimde halkımı ezdireyim.Sanayii bas bas bağırıyor adam yok diye.Emin ol ki Başbakan senin gibi düşünmüyor en azından bizim veya sizin gibi bir mantığı yok.
Gene gel! gene gel! her ne isen gene gel!
Kafirsen, atese tapiyorsan, puta tapiyorsan da, gene gel,
Bu bizim dergahimiz umutsuzluk dergahi degil,
Yüz kere tövbeni bozmussan da gene gel!"
Hz. Mevlana >