başörtüyle türban arasındaki 12 fark
Hmmm.
Türban ile başörtüsü arasında farkı yazıcanı söylemiştin,sanırım bu o olsa gerek ama bu senin yazın değil vedeni ve beyni satılmış bi'şeyin yazısıdır.Ne garip,meydanalrda her hafta eylem yapan başı kapalı insanalr ve onalra destek veren başı açık hanımlar ve beyler her zaman 'başörtüsü' diye slogan atıp pankart hazırlıyorlar.
Hiç görmedim 'türbana özgürlük' veya 'türbanla üniversiteye girmek istiyoruz' diye nbir grup.
Yoksa türbanlılar modern şehirli oldukları için mi ilgilenmiyor ? Veya türban dediğiniz şeyi takan hanımlar üniversiteye girebiliyorlar mı ki hiç meydanda gözükmezler ?
Türban; yasakçı zihniyetin başörtülüleri aşağılamak için kullandığı farsça bir kelime.
Türban-başörtüsü diyerek işi iyice yokuşa sürdülerinin farkında mısın 'atatürkçüyüm' ?
Bak sana bir tavsiye,atatürk le mustafa kemal arasındaki farkı bulmanı rica ediyorum,diğerkonuda da dile getirmiştim yine getiriyorum.
Bu ikisinin arasındaki farkı bulduğun an sokağa çıkıp 'türban' avına çıkıcam,ne kadar türbanlı varsa başlarını açmaları için baskı uygulucam,söz ;)
Kendi anasına-babasına büfeci İslam,büfeci Müslüman diyen bir hıyarın karşılaştırmasını ciddiye alıp 'ben başörtüsüne düşman değilim türbana düşmanım' diyebiliyorsun.
Bilmiyorum hangi ilde oturuyorsun,oturduğun ilde eminim her hafta yapılan bir başörtüsü eylşemi vardır.
Madem ki başörtüsü destekliyorsun gidip o insanlara destek vermelisin.Yaşlı işimi genç işimi görmelisin.
Kör olma arkadaş,oyun gelme arkadaş.Yazık olur,günahını alma kimsenin.
Türban dediğin şeyi takanlar,başörtüsü dediğin şeyi takanlar kim ne için taktığını bilmeden kulların hakkına girme,günahlarını alma.Çarşaf giyenlere cahil demeye ise hiç hakkın yok,o insanalr zor bela okumaya gayret ediyorlar bir şekilde.O insanlar vergisini verip oğlunu askere yolluyorlar.Cahil dediğin kesim Allah'ın kelamını kendi kafasına göre yorumlayanlardır,türban-başörtüsü ayrımı yapanlardır,Şeriata küfür edenlerdir,meydana dökülüp başörtüsüne saldıran,anıtkabirde tekme atanlardır.
Ahirette bir bir hesabı sorulur bunların.Yazıktır o genç beynine,yorma bunlarla.
|