Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2007, 23:29   #27
Kullanıcı Adı
yigit58
Standart Piyale Paşa Kuran Kursunun Yıkımı.
arkadaslar olayi sig ve tek acidan bakmayalim..daha genis dusunelim..simdi ben gecen sene suleyman efendi hz.lerinin yurdunda kaldim..bu olay yasandigindada oradaydim..

simdi bu cemaatin lider ahmet denizolgun 95 te refah partisinden milletvekili secilmis..ve bizzat tayyip erdoganin teklifiyle ahmet denizolgun aday olmus..ancak ne olduysa ne bittiyse aralarinda biseyler gecmis ve cemaat tayyip beye dusman belletilmis..

ben cemaate girdigimde tayyip erdogan hakkinda inanilmaz seyler soyluyorlardi...iste amerikanin ajani..fethullah gulenle beraber abd ajani ikisi diyorlardi..

ve kursun yikilma olayi bize soyle anlatildi..

kurs kacak..binanin tapusu yok istanbulun %90 inda oldugu gibi...

ve yikilma karari veriyorlar..sonra bu cemaat basvuruyor ve mahkeme karari durduruyor..

yikim duruyor dozerler geri cekiliyor derken bi anda dozerler geriye donuyor ve yikima baslamak icin harekete geciyor..

ordaki amire soruyorlar ne oldu mahkeme durdurma karari verdi diye..

amir diyorki karar en buyuk yerden

ve hatta bir buyuk iddia daha var..

tayyip erdogan hasta yatagindayken bile hala o kurs yikilmadi mi diye soruyormus yakin cevresine...

buarada ben bu olayi birde olayin yakin tanigi olan VAKIT GAZETESI YAZARI ALI ERENIN KALEMINDEN OKUMANIZI TAVSIYE EDERIM

http://www.hicretonline.com/Basin%20...20hikayesi.htm
yigit58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla