Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2008, 01:16   #5
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart 2 büyüktür, 16 Milyon 327 Bin’den!
Alıntı:
TAYYİP ERDOĞAN'IN YERİNDE OLSAM!

Ama ben, ülkem adına üzüldüm, perişan oldum!..
"Türkiye'yi yönetenler" adına üzüldüm...
"Partisi kapatılmak" istenen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan ki; gece demedi, gündüz demedi, yağmur demedi, çamur demedi "Türkiye için" ülke ülke dolaştı!..
Zaman oldu, "uykusuz" kaldı... Zaman oldu; gittiği ülkeden, "sırtı yatak yüzü görmeden" geri döndü... Zaman oldu, "aç" kaldı... Zaman oldu, "tuvalet"e bile gidemedi!..
Hasılı kelâm; "Türkiye'nin çıkarları" nerede ise; o ülkeye, o kıtaya gitti!..
"Dünyanın öteki ucu"nda Türkiye için çalıştı!..
Peki, ne oldu sonunda?..
1 kişi"nin kararına "11 kişi"nin verdiği onay ile, şimdi partisi kapatılmak isteniyor!..
"Ödül"ü ve "teşekkür"ü, bu mu olmalıydı?..
Ne yalan söyleyeyim;
"Uykusuzluk"larının, "yorgunluk"larının ve "gayret"lerinin bir kısmına şahit olduğum Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına yönelik bu karar, bana göre "Türkiye'ye yapılmış en büyük kötülük"tür!..
Bu karar; "istikrar"a, bu karar "demokrasi"ye, bu karar "özgürlük"lere, bu karar "ekonomi"ye ve bu karar "Türkiye'nin geleceği"ne vurulmuş bir "darbe"dir!..
Bir "yargı darbesi"dir!..
Açık ve net söyleyeyim;
Tayyip Erdoğan'ın yerinde ben olsam; daha karar açıklandığı anda "al atını, kendin yap tımarını" der ve çekilirdim kenara!..
Ama, gayet iyi biliyorum ki;
Bir "Türkiye sevdalısı" olan Tayyip Erdoğan, yılmayacak, küsmeyecek ve "yola devam" diyecek!
11'LER NE DERDİNDE, GÜL NE DERDİNDE?

Sadece Tayyip Erdoğan mı?.. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de, "yargılanacak" olmasına rağmen, "Türkiye için" çalışmaya devam edecek!..
Ne trajik bir durum değil mi;
Anayasa Makemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün; "İddianamenin Abdullah Gül dışında kalan bölümüne oy birliği ile, Abdullah Gül yönünden de kabulüne oy çokluğu ile karar verilmiştir" açıklamasını yaptığı saatlerde, yani "Türkiye'yi karartacak karar"ı kamuoyuna duyurduğu dakikalarda, Abdullah Gül, Fransa'daydı!..
Evet, Paris'teydi!..
Niçin Paris'teydi?..
"Gezi" için mi?.. "Zevk" için mi?..
Hayır!.. "Türkiye için" oradaydı!..
"İzmir için" oradaydı!..
Çünkü Paris'te dün, "Expo 2015'e ev sahipliği" yapacak şehir belirlenecekti...
Ya "İzmir" diyeceklerdi, ya "Milano!"
İşte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bakanlar ve milletvekilleri, "İzmir'in adaylığına destek" için Paris'teydi!..
Çünkü, "Expo 2015'e ev sahipliği" yapmak demek "İzmir'e 20 milyar dolar yatırım yapılması" demekti!..
Görüyor musunuz trajediyi?..
Bir yanda "Cumhurbaşkanı'nı yargılamaya" çalışanlar bir yanda "Türkiye için" uğraşan Cumhurbaşkanı!..
Hani, insan düşünmüyor değil;
"Kimdir asıl vatansever!"
Bir tarafta, "yumuşak koltuk"larında oturup, "keyfi" karar verenler, bir tarafta "rahatlarını feda" edenler!..
Sahi, kimdir asıl vatansever?..
Bir yanda "Türkiye'nin önünü açmaya" çalışanlar, bir yanda "parti kapatan"lar!..
Bir yanda Türkiye'yi "ileri" götürmek isteyenler, bir yanda "geri" götürmeye yeltenenler!..

Yazının bu bölümleri o kadar çok şey anlatıyor ki...
Kahrolmamak elde değil...
Acaba zerre kadar da olsa yüz yok mu diye sormadan edemiyor insan...