Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2008, 06:32   #50
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart 2 Özal, 1 Demirel, 8 Sezer
Alıntı:
facia Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yazıkkı size yazık artık Allah adına karar verir olmussunuz beddualara baslamıssınız insanlar cehenneme gitsin diye artık iyicene arsızlasmıssınız..

Zalimlerin cehenneme gitmesinden rahatsız olma bakalım. Ben demiyorum Allah diyor. Cehennemi dolduracağına and içiyor.

Zalime beddua etmeyi ben Resulumden öğrendim.

Sen bir değer ifade etmiyorsun.

Hakaret içeren mesajların da silinecek, haberin olsun.

Alıntı:
yuzde 47 kardesim karsında yuzde 53 var yuzde 50 nerden cıktı kuluckadanmı ciklettenmi?

Ne komiksin sen. Cikletten mi çıktın?

Demek yüzde 53 darbe yanlısıymış, bunu da öğrendik.

Alıntı:
biz halkız halkdan bir sahıs ben Artık bos durmak ulkemin satılmasına göz yummak olmuyor yeter satılanlar yenilenler

Bak ben de biliyorum bir tane bunlardan:

Tavuklar çiçek açtı
Ellerinde poaça
Madem yüzme bilmiyon
Neden çıktın ağaca

Şimdi,

Ben de Atatürk genci değilim ben de senin kafanı kesmeye yürüsem (yanlış anlama Türk milleti adına) itirazın olmaz herhalde ?

olmaz gelirsin ben Atatürk genciyim 7 cihanla basa cıktım zaten kafamı kesmeden benim oldugum yere gelemezsin kesmen lazım...

he dogru yuzde 53 darbe yanlısı

sorun surda

Zalimlerin cehenneme gitmesinden rahatsız olma bakalım. Ben demiyorum Allah diyor. Cehennemi dolduracağına and içiyor.

Zalime beddua etmeyi ben Resulumden öğrendim.

Sen bir değer ifade etmiyorsun.

sana göre zalim bana göre kahraman bende müslümanım sende istersen benim müslüman olmadıgımı falan diret?

Hukuk devletinde meşruiyeti olmayan hareketlerin yeri yoktur.

Siz ne kadar savaşa çağırsanız da muhatabımız değilsiniz, dinazorlar elbet iöp sepetini boylayacak, biz sabırlıyız.

Kafan senin olsun. Lazım olur.

Ezberin süper. Biraz daha slogan çalış ;)