Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 00:47   #27
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Aysun Kayacı: Ağzıma tüküreyim
reklam aralıklarında bakılabilecek bir programı ak parti karşıtı propagandaya dönüştüren dört bayanıda şiddetle kınıyorum,aysun kaya(k)cı sözlerinin arkasında duramamakla,diğerleride kendileri için sarfedilen isnatı inkar etmekle hangi takımdan olduklarını çok net olarak sergilemişlerdir,profesör_çoban muhabbeti fanteziden başka bir şey değildir,bu fanteziyi ciddiye alıp televizyon programında tartışmaya açmak izleyicileri açmazlara götürür,sorar izleyici hangi profesörün oyu daha kutsaldır diye??ders verdiği öğrenciyi kışkırtan onu sokağa döken kirli emellerine alet edenin mi,yoksa öğrencisine ilgili dersi en ideal şekliyle anlatabilenin mi oyu kutsaldır,(hangi doktor)hastasını sömürmek için onu devlet hastanesinden kendi özel hastanesine sevk eden mi?ilaç firmalarıyla dirsek teması kurup paraya para demeyenler mi?yoksa hastasının iyi olabilmesi için kendini paralayanlar mı?(hangi üniversiteli), sapkın ideolojilerin pençesine yakalanmış olan mı??gecenin bir vakti araba kundaklayan mı?yoksa vatanına milletine ailesine katkı sağlamak için azami gayret gösteren mi??(hangi çoban)babasına yardım etmek için sürü güden,güderkende dev filozofların,mütefekkirlerin kitaplarını heceleye heceleye okuyup kavrayan mı,,elindeki kavalıyla nice bestekarlara taş çıkartan mı,,yoksa iki koyun gütmekten aciz sülo gibiler mi??,,(hangi memur)rüşvet alan mı??zimmetine para aktaranlar mı?,sahte evraklarla devleti zarara uğratanlar mı?,yoksa namusuyla izzetiyle şereflice görevini yapanlar mı?(hangi işçi)işverenin malına mülküne göz diken mi?,onu sapkın ideolojisi uğruna öldürten mi?yoksa mesaisi boyunca üretken olan mı?(hangi işveren)çalıştırdığı işçinin hakkını vermeyip sigortasını dahi yatırmayan mı?işçisini bir besleme olarak gören mi?yoksa çalıştırdığı işçiyi memnun edecek imkanları onlar için seferber eden mi??,,(hangi televizyon programcısı),kendi çıkarlarını toplumun çıkarlarına tercih edenler mi?yapmış olduğu programlarla genç nesli kendi benliğinden uzaklaştıranlar mı?yoksa barış manço misali YAZ DOSTUM DİYENLER Mİ?,,,,,(KİMİN OYU DAHA KUTSAL?KİM KİMDEN NE KADAR KUTSAL?)
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla