Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 00:54   #28
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Aysun Kayacı: Ağzıma tüküreyim
toplumun tüm kesimlerinden oy alabilmiş tek parti olan ak partisi, ne idüğü belirsiz ve de neyi amaçladığı belli olmayan bir televizyon programında kendini ifade edebilmek için dakikalarca bekleyen zavallı bir sarışından bihaberdir aslında,onu kaale almışlarsa bunun sebebi onu önemsiyor olmalarından değil görgüsüzlüğün bir tezahürü olarak ne söylediğini bilmeden ak partiye oy vermiş kimseleri rencide edici söz ve kelamda bulunmuş olmasındandır,16.5 milyon oy''un içerisinde kimler vardır acaba hiç araştırmış mıdır?,onu programa çıkarma lütfunda bulunan bir kimse pek ala ak partisine oy vermiş olabilir,bir zamanlar meftun olduğu futbolcu(emre)belki de ak partisine oy vermiştir kimbilir,bu tesbit doğru ise bu sarışın nesne ayak takımı diye nitelendirdiği kişinin ayaklarını yıkamış hatta modern(!)sevişmenin bir sonucu olarak bu kişinin ayaklarını(.......mış)olabilir,,,,,16.5 milyon oy ne demek yavvv,misket mi bu,,say say bitmez,,ak partisine oy verdiğini açık açık belirten öyle kimseler vardır ki,bu sarışın nesneden çok daha tahsilli,kültürlü ve de edeplidir,zaten matematiğin kuralı gereği verilmiş olan oyları sınıf sınıf dağıtsanız yani üniversiteler arasındaki dağılımına,emniyet ve ordu mensupları arasındaki dağılımına,köylü kentli,işçi memur vb,karşımıza çıkacak olan tablo üç aşağı beş yukarı seçim sonuçları ne ise aynı neticeyi verecektir,,(konumuza cuk oturan bir hadiseyi aktarmak isterim,,ankara büyükşehir belediye başkanlığı, muhtarlıktan yardıma muhtaç durumda olduğuna dair yazı getiren kimselere her ay erzak yardımı yapmaktadır,böyle bir yardımdan nasiplenen bir aile tanımaktayım,,sizleri temin ederim ki bu aile yardıma muhtaç bir aile değil idi,o haldeyken yardım almasına karşılık olarak her allahın günü hükümete ve belediye ye küfür etmekteydi,,her halinden ayak takımından olduğu belli olan bu ailenin hak etmediği halde yardım alıyor olmasına ve yardım aldığı kuruma küfretmesine göz yumamazdım ve kendilerini gerekli mercilere dilekçe göndermek suretiyle ihbar ettim,,çok büyük bir ihtimalle yardım almasına son verildi,(çoban odur ki,güdeceği sürüyü alır otlatır ve sağsağlim bir şekilde ahıra sokar,,bu çoban kendisine verilen görevi harfiyyen yerine getirir ve bunun karşılığını sürü sahibinden alır,her çoban bir olmaz elbet,başka bir çoban daha vardır ki evlere şenlik ,teslim aldığı sürüyü saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla güttüğü için zaman zaman kayıplar verir,kınalı kuzuyu kurda kaptırır ve ahıra fire vermiş bir sürüyü sokar,verilen görevi layıkıyla yerine getiremediği için sürü sahibi işine son verir,''SÜRÜ SAHİBİ MİLLETTİR,,SÜRÜ İSTİHDAMDIR,EKONOMİDİR,İŞTİR GÜÇTÜR,ÇOBAN İSE SEVKİ İDAREDİR,,SÜRÜ SAHİBİ BAŞTAKİ ÇOBANI BEĞENMİŞTİR Kİ ONA BİR BEŞ YIL DAHA GÖREV VERMİŞTİR,HEMDE MÜKAFATLANDIRARAK(YÜZDE 34''DEN,,,YÜZDE 47''YE),,DİĞER ÇOBAN ZEVZEKLİĞİ İŞ BELLEDİĞİ İÇİNDİR Kİ YİNE SÜRÜ SAHİBİ TARAFINDAN İŞİNE SON VERİLMİŞTİR,(HATIRLAYIN KOMEDİ DANS ÜÇLÜSÜNÜ YÜZDE 60''LARDAN YÜZDE 16''LARA),
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla