Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2007, 11:19   #9
Kullanıcı Adı
akzeinebu
Standart Kafama takıldı
gençlerin önünü açsın demekle şunu kastediyorum ak partinin önünü açsın demiyorum saadet partisindede dediğiniz gibi çok önemli üyeler var üstelikte genç Erbakan hocamızda çok zeki bir siyasetçi konuşmalarıda öyle fakat yaş itibariyle artık tamamen olmasada elini eteğini çekmesi lazım kendisi için bunu yapmalı ecevitin ne durumlara düştüğünü gördük ben hocamı o durumlarda görmek istemem şahsen ona saygım hürmetim sonsuz şuan 20 yaşındayım 5 yaşından 15 yaşıma kadar dedim yaa bandırmada parti teşkilat başkanı babamdı ayrıca milli gençlik vakıflarında başkanlık yaptı ben o yaşlarda onlarla gazete toplama kampanyasına katılıp ev ev dükkan dükkan gazete topladım parti arabalarında elimde mikrafon la bandırma ve tüm köyleri gezdim bandırmada o yaşımla kapı kapı dolaşıp broşür dağıttım samimiyet meselesine gelince erbakanın eşi evimize geldi ailem ve parti teşkilatı olarak erbakanla özel görüşmede yaptık ve ben bu süre içinde hep yanındaydım samimiyet derken bunları kastetim hee derseniz nerden bilelim böyle olduğunu diye bandırmaya beklerim kime sorsanız benim ve ailemin bu yolda neler yaptığını söylerler saygılarımla...
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır