Amerikasiz olmaz diyenleri protesto ediyorum
Amerika.İsrail.İngiltere vs.vs..vs.. Kanlı Gömleğin Sahipleri...
Kuruldukları tarihten bu yana soyları,cedlerii,dedeleri, sürekli fitne çıkaran ,savaş potansiyeli yüksek haçlı orduları gibi büyük bir canavarı dünyaya salan Canavar anaları...
Osmanlı,Emeviler,Abbasiler,Halifelik Dönemi vs.vs.vs.
Kuruldukları tarihten bu yana kendilerinden olmayan milletleri dahi barış,dostluk içinde bir arada tutan din ve devlet işlerini birbirine bağlayıp din'i bir yaşam sistemi haline getiren ve bu sayede dünyaya hükmeden bir İmparatorluklar topluluğu.
Kaldiki Türkiye Cumhuriyetide bu şekilde olabilirdi.Abd ye bağlı bir politika,Imf e bağlı bir ekonomi AB ye bağlı bir kişilik bu devleti yukarıda saydığım imparatorluklara karşı utanç verici hale getirmekte...
Bizim Acilen İçe veya doğuyayönelik bir politika izlememiz lazım.Bunun En Güzel Örneğini Doğuda İran batıda ise arjantin'dir.Şu zamanda Bu işin projesi ise D-8 Dir.D-8 D-60 ve D-160.
İşte İslam toplumun kurtuluşu tekrar ferah günlere erişmenin yolu budur.
Bizim amerikaya borcumuz olabilir.Ancak tek seferde ödeme gücümüzde mevcuttur bu borcu.Amerika Almam diyo tek seferde.Arjantinede aynısını demişti arjantinde rest çekti.Ya alırsın bu parayı yada hiç vermem die.Diğer yandan borcumuzla kalsak iyi arkadaşlar ülkede retimi yapılan şekerinden patatesine soğanından fındığına her üretim malına karışmakta bunu bu fiyata şu kadar satıcaksın diyor.Varmı böyle bi iş ?
ABD BİZİM MÜTTEFİKİMİZ OLABİLİRMİ ?
Bu şekilde sömürgeci politikasıyla asla olamaz OLMAMALIDIR.
Irak a bilmem kaç sorti yapan uçaklara biz izin verdik.Neden nasıl verdik anlayamıyorum.
Bunu Üzülülerek söylüyorum ancak Irak gibi osmanlı yadigarı kaldiki bir çok islam aleminin yattığı kutsal denilecek kadar önemli toprakların işgaline yardım ettik...
Vesselam ABD siz İsrailsiz Barış ve huzurun hakim olduğu bir dünya istemekteyim.SİZİNDE İSTEDİĞİNİZİ DÜŞÜNMEKTEYİM
Sevgi ve Dua İle
|