Alıntı:
benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tugba_007 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
eddie Nickli Üyeden Alıntı
yine de haberi kaynağından öğrenmek güzel oldu.. +1 tuğba kardeşim..
|
teşekkürler. konuşulacak çok şey var aslında ama ...
yazılarımı bile silmek zorunda kaldım 
|
Hayrola kardeş, bi bilgin varsa güvenlik güçlerine bilgi ver bence,
Kirli oyunlar dönüyor gibime geliyor.
|
Evet kirli oyunlar var. Ama benden başka insanlarda biliyor. Öğrencileri bırakın üst yetkilerdeki kişilerde mutlaka biliyorlar. Bunlar konuşuluyor. Fakat medyada bunları asla görmedik.
Benim açımdan bu zararlı olur. Zaten başörtüsü olayında gözler üzerimize çekilmişti.
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Devletimiz kendisine yararı olacak ne kadar insan varsa birsürü yasakla okullardan atıyor ama kendisine zararlı olacak ne kadar terörist kılıklı adam varsa hepsini okutuyor..
Bu kadar saçmalık varmı!
Birde şuna dikkat ettim...
Özellikle MHP'ye yükleniyorlar bu olay üzerinden ki sanıyorum MHP'ye ''Anayasa değişikliğine onay verme yoksa yanarsın'' gibisinden mesaj yolluyorlar...
Ben okula ufacık metalle giremiyorum koskoca silahlarla nasıl girmişler saçmalık resmen rektör bilerek sokulmalarına göz yummuş...
|
Dediğiniz çok doğru.Ama rektörün silahan ahberi olduğunu sanmıyorum. Bugün isteyeyim ben de sokarım silahı. Üniversitemizde güvenlik önlemi çok kısıtlı.Rektör başka şeylere göz yumuyor ki bence bir insanı daha çok zehirler onun izin verdiği şeyler.
Mhp'ye boşuna yükleniyorlar. Olaylar onlar yüzünden çıkmadı ki. İşte basına hep farklı yansıtılıyor olaylar.
Benim bildiğim bir şey var birilerinin ipleri çekilmediği sürece o kişilerin bulunduğu ortamlar fuhuş yuvası da olur, pkk yurdu da olur, uyuşturucu da satılır, bahçelerde içki şişeleri çiçekleri de oluşur, öğrenci yerine sivil polisler de cirit atar vs. vs. vs.
Malesef ki bunlar Ülkemin dört bir yanında olmaktadır.