04-10-2008, 19:55
|
|
|
Hasan Karakaya' dan Zaman Gazetesi ve Diğer Bazı Gazetelere Eleştri...
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle anladigim kadariyla yorumlar silinmis bu sitede yasanan sorundan kaynaklandi yoksa artniyet yok ;)..
Gelelim konuya bence gereksiz bir yazi, gereksiz bir zamanda olmus..her zamankinden daha fazla birlige ihtiyacimiz oldugu su günlerde böyle sen cok sertsin, sen cok ilimlisin tarzinda yazilar birilerinin ekmegine yag sürer..
Burada kim hakli, kim haksiz olayina girmeyecegim ama bu atisma insallah cok sürmez cünkü les bekleyen akbabalar gibi kartel medyasi sunlar birbirini yesede bizde keyif kahvesi icsek diyorlardir..
|
Sana sonuna kadar katılıyorum abi birbirlerine düşmelerinin zamanı değil. Yalnız Hasan Karakaya' ya bu kadar laf söylenirken, durup dururken Vakit' i eleştiren ve HAsan Karakaya' yı kışkırtan Ekrem Dumanlı' ya neden kimse birşey demiyor. Hiç adil değil...
Tamam HAsan ABi'nin yazısı hoş olmamış ama uslubü bötle adamın...
|
Ben akrem beyin yazisini o zaman okumustum ve benim tanidigim hasan karakayanin bunu cevapsiz birakmayacagini adim gibi biliyordum ve öylede oldu..
Her kim ne amacla olursa olsun su siralarda daha sükunetli olmali birilerini kiskirtici ilan etmek yada birilerinin adini "saman" koymakla elimize hic birsey gecmez bak ahmet hakana dün yine kösesine vakite ve sahibine giydirmis yarin,öbür gün hasan abi gereken cevabi verir herhalde ;)
|
|
|