Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2008, 02:42   #5
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Standart Se!.. Se!.. Bir!.. Ki... De-ne-me!.. Provokasyon deneme!
Alıntı:
İşte ben;
Son günlerde, “kulağı kirişte” bekliyorum...
“Tik-tak”lara da, “poşet hışırtıları”na da!..
Ha patladı, ha patlayacak!..
Evet, “şüpheli paketler”den, “çocuk”lara attırılan "molotof kokteylleri"nden, "göz göre göre sıkılan kurşunlar"dan söz ediyorum.
Bana öyle geliyor ki;
İnsanımızın “bomba manyağı” olmasını arzulayan birileri, “özellikle” böyle davranıyor!..
Bir yerlere “çanta” bırakarak, “bavul” veya “paket” bırakarak, bunları “kanıksamamızı” sağlamaya çalışıyorlar!..
Biliyorlar ki;
Bir süre sonra, oraya -buraya “unutularak”(!) bırakılmış “şüpheli paket”lere "alışacağız!"
Alışacak ve önemsemeyeceğiz!..
öyle ya;
Paketlerin içinden ya “elbise” çıkıyor, ya da pet şişe!.. çoğu da “boş” çıkıyor!..
Korkum ve endişem o ki;
Bir gün “çok büyük bir patlama” ile uyanacağız!..
İşte o gün; belki de, “çok önemli biri” veya birileri "ortadan kaldırılmış" olacak!..
Maksat, ortalık karışsın;
Bu işi de;
Belki bir “terör örgütü” üstlenmiş olacak!..
Ama biz; “pimi çeken el”in gerçek sahibini hiçbir zaman ve hiçbir şekilde öğrenemeyeceğiz!..
İşte, bundan korkuyorum!..
"Alıştırılıyoruz!.."
Bu olayların her gün tekrarlanmasından ve o paketlerin genellikle “boş” çıkmasından dolayı, “umursamaz” ve “aldırmaz” hâle getiriliyoruz!.
İçimden bir ses;
“Bunlar, asıl patlamanın provaları” diyor!..
Evet, bir "deneme" yapıyorlar; "Se!.. Se!.. Bir!.. Ki!.. De-ne-me!.. Provokasyon deneme!"
Dilerim, korkulan olmaz!..
Ama ben, yine de “kulağım kirişte” bekliyorum!..
Ha patladı!..
Ha patlayacak!..
“Derin odaklar işbaşında” gibi geliyor bana!..
İşte onlar;
"Milleti hazmedemiyor"lar!..
Evet, hazmedemiyorlar!..
“Dekolte elbiseli” bir kadınla, “tesettürlü” bir kadının; ya da “kulağı küpeli” bir delikanlı ile “başı takkeli” bir delikanlının “iletişim” kurabilmesini kesinlikle hazmedemiyorlar!.
“Gerilim”den rant sağlayan, “korku”lardan beslenen birileri, bu “iletişim ihtimali”ni bile ortadan kaldırabilmek için, “canhıraş bir gayret” sarf ediyor!..
İstiyorlar ki;
“Farklı dünyalar” oluşsun bu ülkede!.. Farklı dünyaların insanları da, birbirlerine “tahammül” edemesin!.. Birine “dokunulduğunda”, öteki “ohh” desin!.. Biri yere düştüğünde, bir tekme de öteki vursun!..
Maalesef öyle istiyorlar!..
“Yakınlaşma ihtimali”ni bile ortadan kaldırabilmek için, “kırmızı çizgi”ler çiziyorlar insanların ve düşüncelerin aralarına!..
O çizgiyi aşanlara yapıştırılan “yafta” da hazır:
“İşbirlikçi!”
Ya da, "bölücü" veya "irticacı!"

BUNLAR HASTALIKLI KİŞİLER!
SE!.. SE!..BİR'...Kİ...DE-NE-ME.....işte dünyanın temelindeki değişikliklere, menfi yönden ayak uydurarak, değişime uğrayan ve hayvanlaşan, canavarlaşan yeni yaratık tipi bunlar. HASAN ABİ bunu demek istemiş ve altınada imzasını atmıştır.
yazı içinde tşk.nusret...

AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla