Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
E biz ne dedik Nusret orda anlattık de mi. Galatasaray neden seviiliyor. Fenerbahçe neden ikrah ediliyor. Arkadaşım sokaktaki insana da sorsan o 4-2 lik maçtan sonra aynı şeyi söylüyordu diyorum sana o da mı dediğin gibi 'şike' yaptı. Gökdeniz halkın nabzını aktardı sözleriyle. ,
Çıktık mücadelemizi yaptık. Hakem buz gibi golümüzü YEDİ. Sen hakemlere tepki göstermek yerine bizde kabahata arıyorsun. Pes yani Nusret
|
Ben iddia ediyorum ki, hakem o golleri verseydi eğer, Galatasaray o maçı alacaktı...
Ayrıca Fenerbahçe' nin sizi yenerek şampiyonluğu sizden alarak, kendini şampiyon olması ve bu durumun siz de birr kine sebep olması şike yapılmasını hak kılmaz...
|
Aman yarabbim, hala daha şike yapma hakkından bahsediyor ya. Enlerde neden fanatik üye bölümünde yer aldığını şimdi daha iyi anlıyorum Nusretçim. Hayırlı geceler diliyorum sana.
Türkiye Süper Ligi'ni kirleten Süper lig'de Ergenekonculuk yapan bir takım varsa Fenerbahçe'den başkası değildir. Adresi yanlış göstermek, gerçek adresi gizleyemiyor...