04-13-2008, 16:54
|
|
|
Tartışıyorum...301. madde değişiyor.
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Bu değişikliği yapan benim partim olabilir fakat onaylamıyorum...
Kaldırma yok aslında değişiklik var ama yinede yanlış...
Bu ülkede Ermeni, Kürt, Rum vs. hakkında konuşanlar bile direk faşist ilan edilip kötü ilan ediliyor ama gelen geçen Türklüğe sövüyor!
Türklüğe hakaret bir suç sayılmalı...Soyuma hakareti onaylayamam!
|
Emre ama suc ortadan kalkmiyorki, dava acma hakki cumhurbaskanina veriliyor diger türlü gelisi güzel dava aciliyor...
|
Ahmet abi suç kalkmıyor ama neticede hafifleme oluyor ve jonathan'ın koyduğu listeye bak yararlanacak adamların hepsi PKK yandaşı yada Ermeni faşisti...
Orhan Pamuk ülkemizi küçük düşürecek ve bizi soykırımcı gösterecek ve cezası hafifleyecek yada paçayı kurtaracak...
Üstelikte bunu yapıp nobel alacak...
Peki biz niye vatanımızı seviyoruz yada şehit veriyoruz vatan için..
Ortada bir haksızlık yok mu?
|
onlar eger gercekten sucluysalar cezalarini cekerler ama böyle birilerine malzeme verecek sekilde onlari yargilamak mantikli degil..
Hrant dink yargilandi ne oldu birileri onu hedef gösterdi, öldürdüler ve sonra olanlari biliyorsun simdi eski yasaya göre hemen dava aciliyor ve basinda o kisiyi hemen hedef gösteriyordu simdi ise cumhurbaskanin elinde eger gercekten suc islenmisse dava acilir yoksa adamin sözleri birileri tarafindan yanlis aksettirip, onu hedef göstererek dava acmanin hic bir mantigi yoktur..
ayrica tamam türklüge laf ettirmeyelim ama tam anlamiylada düsünceyi sinirlamak mantikli degil o zaman senin burada laikligi, kemalizmi, anayasayi elestirmen bile suc kavramina girer güzel kardesim ;)
|
|
|