Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-14-2008, 13:44   #17
Kullanıcı Adı
Meriç
Standart nihat genç: "Allah, Erdoğan'a Boy Vermiş Akıl Vermemiş"
Alıntı:
şimdi AKPARTİFORUM SİTESİ sakinlerine sesleniyorum:NİHAT GENÇ bu ülkede muhalefetin en yapıcı olanını yapıyor.kendisinden hoşnut olacağınıza küfrediyorsunuz...
kimi ÇERNOBİL FACİASI ,KİMİ HOŞTİNG diyor.

sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın çevresinde bu oportünistler yerine nihat genç gibilerini görmeyi yeğlerim.çünkü kendisine ölesi yakışır...

Sayın Orhu_N_utu_Kuran , AK Partiye oy vermiş seçmenler için böcek sürüsü demekten utanmayan birisi için saygı duyacak değilim. Kimseden böyle bir talep beklenemez. Benim seçme hakkıma saygı göstermeyen birisi ne demiş, haklı mıdır değil midir beni ilgilendirmez. Zira baştan kaybetmiştir. Hele hele hoşnut olmak söz konusu bile olamaz. Adam gibi muhalefet yapana saygımız sonsuz, keşke şu ülkede doğru düzgün muhalefet yapan birileri olsada bizide bu özlemden kurtarsa.

Oportünistler kimlermiş merak ettim doğrusu. Yok mudur vardır belki ama onlar Sayın Erdoğanın yanında olan kişiler değildir. Sözünü esirgemeyen bir genel başkanın yanında pasif yol arkadaşları olabilir mi? Allahtan Nihat Genç gibileri yok diye şükrederek size katılmadığımı belirtmiş olayım. Ülke yönetiyorsunuz, kızgınlıkla bağırıp, hakaretler ederek kararlar alınsa, ülkelere restler çekilse mutlu mu olacaksınız? Bütün dünyayı böcek sürüleri ilan etsek mesela...

Saygılar...
Meriç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla