|
***Nisan ayi icin Enler baslamistir***
Ay sonunu bekleyecektim ama bu sefer erken yazayim dedim, gerci ay sonunda yine degisiklikler yapacagim ama ayin yarisina göre en lerimi yazdim bayagi zamanimi oldu, unuttuklarimida ay sonuna ekleyecegim ;)
En İyi Aktif Üye:Hüdaverdi, duyguseli, özgün_genc,politikaci,
En İyi Yardımsever Üye:Dolunay.kadim, özgün-genc, benide-kapatim
En İyi Ciddi Üye:Dolunay.Kadim, Lügat,Necip Fazil,ümitli bekleyis
En İyi Şair Üye:Necip Fazil, Ayse Berra,ismihan
En İyi Çok Rastladığınız Üye:Politikaci,özgün_genc, black_metal,alemdar,maviinsan
En İyi Sevdiğiniz Üye:Aktunahan, onlybullet34,Necip Fazil, Mau95, tayyibleyiz,yalcin,özgün_genc,benide kapatin,ENGINEER,dadas2534,tolay
En iyi Fanatik üye : Özgün genc, hüdaverdi, nusret, akkparti
En İyi Tatlı Başbelası üye:Rdönmezs,özgün_genc
En İyi Geveze Üye:özgün_genc
En İyi Karizmatik Üye:Feyza, Necip Fazil, Ayse berra,ak-zeynep,ümitli_bekleyis, lügat, jonathan, parabol,mau95,Rdönmezs
En İyi Kibar Üye:yalcin, tayyibleyiz, eddie,politikaci,parabol,dadas,mau95
En İyi Komik Üye:politikaci, özgün_genc
En İyi Daimi Üye:Yalcin, Tayyibleyiz,özgün_genc,politikaci,acizane44,alemda r,maviinsan,angelep, eddie
En İyi Hızlı Paylaşım Üye:
En İyi Yavaş Paylaşım Üye:
En İyi Paylaşımcı Üye:Politikaci,ak zeyneb, benide_kapatin,mesudum47,hipersaglikci_muhafazakar
En İyi Sevilen Üye:Feyza,Ak zeynep,ümitli bekleyis, aksa34,nusret,parabol,ENGINEER,yalcin,sümeyra,duyu seli,nusret
En İyi Sevimli Üye:Politikaci, özgün_genc,Rdönmezs
En İyi Sinirli Üye:Mavera,alemdar
En İyi Kültürlü Üye:Necip fazil, benide_kapatin,Lügat, ENGINEER,parabol, ismihan,_YENIDEN_,mesudum47,tayyibleyiz,akrebin_ki skaci
En İyi Sabırlı Üye:Feyza, Dolunay.kadim
En İyi Sakin Üye:Yalcin, Tayyibleyiz, lügat
En İyi Bayan Üye:Angelep,eddie,oturanboga,bade_esna,ümitli_bekl eyis,feyza,acizane44,duyguseli,hifz-i lisann, ravza rüveyda,Kamusalmis, _Yeniden_, esma sultan, gülsima,politikaci,enfal,ismihan,gönülden,hasretim ,anotolia,tuba_007,sümeyra,nar,cilik,nihal1990,kay itsiz,merve,
En İyi Erkek Üye:özgün_genc,lügat,ENGINEER,hüdaverdi,gölge,Yavu z Sultan Selim, oguzdesouza,Rdönmezs,nusret,Yavuz Ertürk,wandettürk,asimov,akparti_selcukli, sadeceali,murat kurt,dadas,sesli34,hakan_53,alemdar,romakudüs fazlrahmet,aksavsci,tolay,hipersaglikci_muhafazaka r,akrebin_kiskaci,acces
En İyi İmza:
En İyi Nick:Akrebin kiskaci, benide_kapatin, ümitli bekleyis, dolunay.kadim
En İyi Efendi Üye:Lügat, ümitli_bekleyis, politikaci,cilik,sümeyra
En Muhalefet üye:Mavera, Duyguseli, özgün_genc,_göktürk_
En Bilimsel üye:Black_metal, kardelen00
En Tekrarcı üye:özgün_genc
En iyi en küçük üye:Politikaci
En Çok istekte Bulunan Üye:özgün genc,duyguseli
En gereksiz üyeler. onlar kendilerini biliyorlar, yazmaya gerek yok 8)
|