Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-14-2008, 14:56   #18
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart nihat genç: "Allah, Erdoğan'a Boy Vermiş Akıl Vermemiş"
Alıntı:
Meriç Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
şimdi AKPARTİFORUM SİTESİ sakinlerine sesleniyorum:NİHAT GENÇ bu ülkede muhalefetin en yapıcı olanını yapıyor.kendisinden hoşnut olacağınıza küfrediyorsunuz...
kimi ÇERNOBİL FACİASI ,KİMİ HOŞTİNG diyor.

sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın çevresinde bu oportünistler yerine nihat genç gibilerini görmeyi yeğlerim.çünkü kendisine ölesi yakışır...

Sayın Orhu_N_utu_Kuran , AK Partiye oy vermiş seçmenler için böcek sürüsü demekten utanmayan birisi için saygı duyacak değilim. Kimseden böyle bir talep beklenemez. Benim seçme hakkıma saygı göstermeyen birisi ne demiş, haklı mıdır değil midir beni ilgilendirmez. Zira baştan kaybetmiştir. Hele hele hoşnut olmak söz konusu bile olamaz. Adam gibi muhalefet yapana saygımız sonsuz, keşke şu ülkede doğru düzgün muhalefet yapan birileri olsada bizide bu özlemden kurtarsa.

Oportünistler kimlermiş merak ettim doğrusu. Yok mudur vardır belki ama onlar Sayın Erdoğanın yanında olan kişiler değildir. Sözünü esirgemeyen bir genel başkanın yanında pasif yol arkadaşları olabilir mi? Allahtan Nihat Genç gibileri yok diye şükrederek size katılmadığımı belirtmiş olayım. Ülke yönetiyorsunuz, kızgınlıkla bağırıp, hakaretler ederek kararlar alınsa, ülkelere restler çekilse mutlu mu olacaksınız? Bütün dünyayı böcek sürüleri ilan etsek mesela...

Saygılar...

sayın meriç nihat genç asla akparti seçmenine böcek sürüsü dememiştir.türkiye seçmeninin böcek sürüsüne çevrilmeye çalışıldığını söylemişştir.ve bu tezini gerçekçi örneklerle desteklemiştir.

kendisinin bu yorumları bazı cemaat yayın organları tarafından çarptırılmıştır.isterseniz youtube dan o programı bulup izleyebilirsiniz.

sayın başbakanın yanındaki oportünistleri sormuşsunuz.ben bu kişileri açıkça isim vererek belirttim.altan kardeşler,hasan cemal,mehmet barlas ve bilumum 12 eylül öncesi komünistleri.bu kişiler ırak halkı katledilirken sayın başbakana en ufak bir baskıda bulunmamıştır.aynı zamanda pkk teröristleri mehmetçiğin kanını dökerken sınırötesi harekatı yapmaması hususunda sayın başbakana baskıda bulunmuştur.

bu gün eğer akparti hükümeti 301. maddeyi değiştiriyorsa hep bu batı yalakası yazarların desteğine mazhar olmak içindir.yoksa tayyip erdoğan ve hükümetinin ve seçmeninin 301. maddeden rahatsız olduklarını düşünmüyorum.

kızgınlıkla ülke yönetilmez diyorsunuz.sayın başbakanımız ülke içi muhalefete gayet sert bi şekilde mukabele ediyor.ben bundan memnunum.ama aynı sertliği avrupa ya,amerikaya karşı da göstermeli.

eğer avrupa ve amerika bize böcek sürüsü muamelesi yapıyorsa biz de onlara böcek sürüsü muamelesi yapmalıyız.amerikan başkanı bush sayın cumhurbaşkanımıza terbiyesizce el hareketleri yaptığında acaba hiç rahatsız olmadınızmı...
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla