04-14-2008, 19:09
|
|
|
TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?
Alıntı:
HAKAN CANTÜRK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Hakan Cantürk; gerçekçi değilsin, boş konuşuyorsun, saçmalıyorsun, sen benim dediklerimi anlamıyorsun( Bir daha oku )...
Benim yazdıklarımı, neye dayanarak hangi konu ve tartışma üzerine yazdığımı bilmiyorsun. Konuyu bütünüyle oku....
|
Konuyu bütünüyle incelemeden yorum yazacağımı düşünmen beni gerçekten üzdü.Demekki ben anlatamadım kendimi o kadar satırı dizerken.Ben senin karakterini değil konu hakkındaki fikirlerini eleştirdim.Bir vecizemle başbaşa bırakıyorum seni ; Davulun sesi damada hoş, bakir dullara boş gelir.Yazdıklarımı gerçekten de anlamak isteyenler anlayacaklardır.Daha fazla polemiği uzatmak istemiyorum, üslüptan bahsedenlere vecizelerde yetmeyecekse.
|
Ben de senin, konu hakkındaki fikirlerimi eleştirmeni anlayamadım....
Bu ankette Atatürk' de vardı ve Recep Tayyip Erdoğan Atatürk' ün önünde ilerliyordu. Bende dışardan birinin bu anketi görmesi üzerine yapılabilecek olan çarpıtmalara dikkat çekerek, Atatürk' ün ankete katılmasının yanlış olacağını düşündüğümü söyledim.
Ayrıca, hiç kimseyi Recep Tayyip Erdoğan' ın siyaset bilgisini ve yeteneğini Atatürk' ten üstün görüyor diye yadırgamaya veya yermeye hakkımız yoktur. Sadece her görüş her yerde söylenmez mantalitesiyle bazı görüşlerimi belirttim...
VE belirmek isterim ki, mamleketin başka hassas bir meselesi olan LAiklik konusunda bazı arkadaşların yorumları çarpıtılarak Hürriyete haber oldu. Ben bunun önüne geçmek istemiştim...
|
|
|