Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-14-2008, 19:46   #5
Kullanıcı Adı
tugba_007
Standart ÜNİVERSİTE PROVOKATÖRÜ 'O ANI' ANLATTI
Mau kardeş sözümde ben kimseyi savunmadığımızı anlattım. İllede bunu sözlemenin bi alemi yok.

Kız meselesi falan hepsi düzmece. Çıkıp konuşan bir kız var. O kız zamanında nedense pkk bayrağı taşıyordu elinde. O kız yine o kavganın olduğu yerdeydi.

Tamam Ömer doğru yaptı demiyorum. Silah, zor güç bunların hiç birini onaylamıyorum. Ama adamı gavur da yapmaya gerek yok. Bu insanın hayat tarzı bu. Ve anlattıklarında da yalan yok.

Adaleti sağlamıyorlar. Öyle bir an geliyor ki artık kendilerini durduramıyorlar. Sen bu insana yanlışa yanlışla karşılık vermemelisin sözünü anlatamazsın. Ama Ömer de devletine emniyet güçlerine güvenen biridir.

Burda konu başka. Üniversite içinde o zamanlar güvenlik görevlileri vardı sadece. Hadi bunu geçtim. O kadar iğrenç olaylar oluyor ki o zaman nerde bu emniyet güçleri... Birileri birilerinin haberdar olmasını engelliyor. Tabi burda bizim bilmediğimiz çok fazla oyun var.

Dirlikten bahsetmişsin. Ömer orda dirliği asıl bozmaya çalışanlara ateş açtı. Bizim dirliğimize değil. (ama doğru bir davranış değil)

Benim okuduğum bölümde var 2 tane pkk sempatizanı daha geçen gün gördüm şehir merkezinde dolaşıyorlar. Ömer ise hapiste. Neden çünkü silahlıydı. Bu insanlar üniversiteyi bitirecek sence Ömerin elindeki silah mı daha etkili olur bu sempatizanların silahı mı??

Ben de böyle bir adalet istemiyorum.Böyle bir adaleti savunanların da karşısındayım.
tugba_007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla