04-14-2008, 22:31
|
|
|
Kâbus gibi...
Alıntı:
Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Ben hiç utanmadım,hiçte üzülmedim..Çok iyi olmuş..Haketmiş mss barış elçisi.. ;)
|
haketmiş mi :o
|
Barış elçisi diye gelinlik giyip elin memlektinde dolaşırsa olacağı budur..Türkiyede olmasa başka bir ülkede olacaktı..Aynı kadın defalarca başka ülkelerde taciz edilmiş zaten..Sonu belliydi..Hiç üzülmedim ve Ülkem adınada utanmıyorum..Irakta filistinde müslüman kadınlarımıza zorla tecavüz edenleri utanç göstergesi olarak yayınlamayı bilmez sevgili medyamız..Bahsini bile getirmezler ama orda gün acaba kaç müslüman kadınımız taciz edilip tecavüze uğruyor..Bir gayrimüslim için Ülkenin adını rezil ettiler..Bu yalnız ülkemizde olmuyor ki abartılsın..Her ülkede yapılıyor..Her ülkede böyle sapkın insanlar var..Ben hiç üzülmedim..Haketmiş..Sonunu bildiği bir yola nasıl çıkıyor..Hemde tek başına..Her insan onun kadar iyimser olamaz bunu düşünebilecek erginlikte bir kadınmış..madem barış elçisi gönüllüsü olmak istiyor gelinlikle ülke ülke dolaşmakta ne demek..Gideymiş aç olan yardıma muhtaç ülkelerde protesto etseymiş,oralarda sesini duyursaymış..
|
|
|