Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-15-2008, 00:29   #1
Kullanıcı Adı
akdok
Standart başörtüyle türban arasındaki 12 fark
ne alaka ki şimdi?ben öyle bir şey mi dedim?yok evinde oturmalıymış da yok cahil kalmalıymış da.bunlar benim fikirlerim ya da yazılarım değil.arkadaş bunları nereden çıkardın anlamadım.yoksa bunlar senin fikrin mi?

sevgili hüdaverdi.her insanın bir konuşma üslubu olabilir ama bu, üslubun arkasına sığınıp millete küfretme hakkını vermez sana.
o kot lafını da sen söyledin aslında.ha bi de aklıma gelmişken size türban yasak, bize de kot yasak.
hadi bakalım biz de çıngar çıkaralım.bas bas bağıralım sokaklarda!
ne alemi var durduk yere olay çıkarmanın?
insanlar yıllaca bu ülkede dinini rahat rahat yaşamış mı? yaşamış!müslümanı, ateisti,hıristiyanı...kim kime karışmış?
kim kimi zorlamış?

mesela öğretmenleri örnek verelim.kadın türbanlı.ama aynı zamanda öğretmen.okula haliyle başı açık giriyor.peki bu kadın günahkar mı oluyor?kesinlikle hayır,insan genç bir nesili yetiştiriyor diye günahkar mı olacak?
saçma sapan bir şey bu!!!ama sizin söylediklerinize göre doğru.

bu ne biçim bir çelişkidir ki insanların beynini bulandırıyor,insanları birbirine düşürüyor?

italya'dan yola çıkan barış gelini Türkiye'de bir sapığın eline kurban gitti.bu zihniyet yapısı değişmediği sürece ne kadar örtünsen de kar etmez birader.istersen engineerin dediği gibi bütün gün evde oturalım,gene de kar etmez.

o yüzden daha dinimizin söylediklerini doğru düzgün anlayamayan, en ufak bir şey için ettiği küfürü 'üslubum benim' diye örtbas etmeye çalışan ve bu arada da karşısındakinin kalbini kıran sizler bana ne dini öğretebilirsiniz ne de başka bir şey.kendinizi zorlamayın boşuna.

SAYGILARIMLA...

NOT:Söylediklerim yanlış anlaşılmasın,ben kimseye dinsiz imansız demiyorum.olayı bu yöne çekeceğinizi tahmin ettiğimden yazdım bunu.kimseye dinsiz demek haddime değil,bana bunun söylenmesinden de nefret ederim.ama Kuran-ı Kerim'in örtünme ilgili OLMAYAN kısımlarını da okumanızı tavsiye ederim.tekrar saygılar...

akdok isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder