Alıntı:
akdok Nickli Üyeden Alıntı
(...)
italya'dan yola çıkan barış gelini Türkiye'de bir sapığın eline kurban gitti.bu zihniyet yapısı değişmediği sürece ne kadar örtünsen de kar etmez birader.istersen engineerin dediği gibi bütün gün evde oturalım,gene de kar etmez.
o yüzden daha dinimizin söylediklerini doğru düzgün anlayamayan, en ufak bir şey için ettiği küfürü 'üslubum benim' diye örtbas etmeye çalışan ve bu arada da karşısındakinin kalbini kıran sizler bana ne dini öğretebilirsiniz ne de başka bir şey.kendinizi zorlamayın boşuna.
SAYGILARIMLA...
NOT:Söylediklerim yanlış anlaşılmasın,ben kimseye dinsiz imansız demiyorum.olayı bu yöne çekeceğinizi tahmin ettiğimden yazdım bunu.kimseye dinsiz demek haddime değil,bana bunun söylenmesinden de nefret ederim.ama Kuran-ı Kerim'in örtünme ilgili OLMAYAN kısımlarını da okumanızı tavsiye ederim.tekrar saygılar...
|
İtalyadan yola çıkan sanatçıya tecavüz edip sonra öldüren kişi ile başörtüsü özgürlüğü veya inançla bir ilgisi nedir anlamış değilim.İmanı tam,Allah korkusu olan,peygamber izinden giden bir insan ile zihni kara,beyni bacak arasında olan,bir turiste tecavüz edip öldüren bir katili aynı seviyede tutman baya ilginç.Biraz sonra şırıngalı sapıya,daha sonrasında üniversitede ateş açan Ömer adlı kişiye parmak basarsan şaşırmam.
Önce alakayı kurmanı tavsiye ederim,cevap vermek zorunda değilsin.
Benim yorumlarım serttir,bunu kaldırabilme gücün var ise cevap yazmaya devam edersin.O anki ruh halim ne ise yorumlarıma yansıtırım.Küfür etmem ama aşalayıcı yorumlarda bulunurum.Cevap yazacaksan bunu kabul etmişsindir,yazmıcaksan vesselam.Günah mı ? O zaman benim boynuma.Dediğim gibi 'üslübum bu benim'.Örtbas ettiğimi söylemen ise komik kaçtı. Dini öğretmek.Benim burada öyle bir amacım yoktur asla.Eğer amacım dini öğretmek ise bir yandan ayetleri yazar diğer yandan hadisleri sıralar böyle bir yol izlerim.Sert uslubumu bir kenara koyarım.İnsanların özgürlüğüne,kılık kıyafetine,Allah'ın binlerce farzlarından sadece birisi olan başörtüsüne konulan yasaklardır konumuz.İslamı öğretmek benim haddime değildir asla.Allah insana akıl vermiş,aklını kullandıktan sonra ne ala.Allah'ın verdiği akılı yanlış yollarda kullanıyorsa ne fayda ?
Allah'ın emri olan başörtüsüne 'siyasi simge' diyip yasağı hala savunuyorsan LüGaT'ın dediği gibi; Sana ne demeli bilmem ki ?