04-15-2008, 18:46
|
|
|
Gül'ün 301 yorumu: Meclisin bileceği iş
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Ben terörist demedimki , bunu amerikalılar söylüyor , bulgaristandaki islami teörörü finanse ettiği söyleniyor , ben söylemiyorum ... ama molla rejimi istediğini söyleyebilirim , onun dizinin dibinde verilen pozada yorum yapmayalımmı yani , zaman aşımınamı uğrasın bu konu , unutalım gitsin dimi ? yemeyelim o temcit pilavlarını unutalım dimi ?
|
Bak sevgili kendini çamur siyasetine adamış insan.Biraz mantık çalıştıralım, birisi terörist ilan edilmişse bu adamın terörist ilan edilmediği bir dönem vardır, bir insan terörist ilan edilmediği dönemde terörist değildir. Buraya kadar tamam inşallah.
Bu adam terörist olmadığı zaman bir devlet yetkilisi olması normaldır. Devlet yetkilisiyken Tayyip Erdoğan'la (belediye başkanı) resmi ilişkiler yürütmesi de normaldir. Bu da tamamdır umarım.
Bu adam bir devlet yetkilisi olduğuna göre "hey sen, sen arapsın hatta mollasın hatta molla rejimi istiyorsun" deyip ülkeden kovmak ya da konuşmamak ya da küfür etmek yalnız yarım akıllı siyasetçilerin yapacağı bir tavırdır.Ve ülkemizde bolca var maalesef.
Garip siyasetleriyle mide bulandırmaktan bıkmayan bir takım zümrelerin bunu alıp "çamurlayıp" önümüze temcit pilavı niyetine sürmesi bizi sadece partimizin geleceği adına umutlandırır. Çünkü kendi işitip kendi söyleyen masallar uydurp kendine okuyan ,tuhaf siyasetçileri tarihle sabit ki kimse "tınmıyor"
Onun için sakın unutmayın, iftiraya saptırmaya yalana devam ;)
|
|
|