Alıntı:
Ufacık bedenler edepsiz kıyafetler giydirilir bunlar neden dikkatinizi çekmez ? Çeke çeke bir başörtüsü çeker ?
|
Ufacık bedeblerde edepsislik arayan zihniyet işte , ufacık bedenler ne giyerse giysin edepsiz olmaz o.
Alıntı:
Arkadaş,peki anıtkabirde elinde Türk bayrağı olan,başında 'türkiye laiktir laik kalacak' yazısı bağlanan çocuklara yapılanlara ne diceksin ? Babasının omzuna çıkıp babasının zorlamasıyla 'kahrolsun ümmetçilik' dedirmelerine ne diceksin ?
|
Alıntı:
İstiklal marşını zorla ağlayarak okuyan bebeler çıkıyor televizyona,şimdi sen çıkıp onlar için 'Ağaç yaşken eğilir' mi diceksin ?
|
Sen o bebeğe türbanı takıp düşüncesinin gelişimini engellemezsen bu söylediklerinde olmaz.
Alıntı:
Allah rızası için saçmalamasın kimse,bir kaç şey görüp ondan etkilenmesin.Bir kaç kişinin söylemini duyup gazla dolmasın.AlimAllah patlarsınız Eğer ki küçük bir çocuğun başına örtü geçirildiğini görürsen gidip ailesine söylersin 'bu yaşta neden takıyorsunuz' diye,çıkıp burdaki insanların suçuymuş gibi gösteremezsin.Suçda değil yapılan.İstisnalara takılmayalım
|
Buna katılırım ...
Siyah cübbeli annesinin elinden tutan çocuğun benim anneme "utanmıyormusun bu yaşta başın açık gezmeye" deme cesaretini bulduğunu biliyorum ben. Şok olduk , baktım çocuğun annesi oralı değil ben çaktım ağzına iki tane ... Terbiye edilmemiş daha ...
Şimdi bu yönlendirmenin bir sonucu değilmidir. Nerden geliyor bu saygısızlık bu cahil cesaret.