Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-16-2008, 17:33   #27
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart İnternette tanıdığın biriyle evlenir misiniz?
Anketi görünce aklıma nete yaşanan şahit olduğum bir olay geldi..Anlatayım dinleyin..Özellikle hanım arkadaşlarımın ibret alması dileğiyle.. ;)

Bizim ilçenin forumu var..Kimileri iş ilanı veriyor,kimileri iş arıyor,kimileri makale şiir yazıyor..Bir şekilde vakit geçiriyorlar..Her neyse.geçen gün bir konu açılmış..forumdan tanışan bir erkekle kız aşklarını ilan etmişler..ikiside seviyoruz diye her sayfada haykırıyorlar..Her neyse yöneticiyle konuşuyoruz bunlar manyakmıdır dedim daha bir hafta olmuş tanışlı aşık olmuşlar..Üstelik CİDDİ(!) düşünüyorlarmış.. ;) yönetici özel mesajlara bakmış Erkek olanı başka arkadaşlarına mesaj çekiyor..''Oğlum gezi düzenleyip forum kızlarını çağıralım,güzel kız tavlarız..''diye mesajlar atıyor..O an kızın hali aklıma gelince şok oldum..Hem acıdım hem oh olsun dedim..Kız saf saf hala her yere seni seviyorum yazmış.. erkekte özel mesajlarla erkek arkadaşlarıyla kız geyiği yapıyor..Kız ise evlilik hayalleri içinde saf saf herşeyden habersiz duruyor yerinde..
Velhasıl kelam..Kimseye hakketen pek güven olmuyor açıkçası..En yakın arkadaşlarımızın bile bazen bilmediğimiz yönlerini görebiliyoruz..Herşeyin başı güven..İnternet ortamındada bu güven ne derece sağlıklı sağlanabilir bilemiyorum..Aslında öyle bir şeyede ihtimal vermiyorum..Kısmette varsa her yerde çıkar karşımıza bir şekilde..Allah bilir..Ama bazıları o ortamı kendileri yaratıyor diye düşünüyorum..Nette tanıştığı kızlara asılanlar mı dersiniz,erkeklerle laubali şekilde konuşup kendini düşüren kızlar mı dersiniz artık bilemiyorum.. ;) bazen yazdığım kelimeleri silip on defa düşünüyorum acaba yanlış mı yazdım diye..Düzeni bozuk bir zamandayız..Ben internet ortamında herkesin gerçek kişiliğini yansıttığınıda sanmıyorum..OLanlar vardır gördüm ama bir çoğu farklı kimlikler arkasına gizlenmiş sahte kişilikte insanlar..Kısacası siz siz olun,görmeden iyice bir tanımadan kimseye güvenmeyin..Bana bile güvenmeyin hatta..