Ben bu yazıyı buraya asmadan önce 2 defa okudum , bazı söylediklerine tabiiki bende katılıyorum ama bazılarıda varki gidip birileri açıp telefonu hesap sormalı diye düşünüyorum.
Alıntı:
Alıntı
"Canım Peygamberim. Sensiz yaşamak güzel değil, inşallah seneye seni ziyarete gelecegiz. Seni çok özledim, seni görmek istiyorum" diye bir çocuk mektubuna yer vermiş!
Lafzından "çocuklara intihara teşvik ediyor" anlamını çıkarmak "samimiyetsizlik" "hased" değilse "saflık"tır.
Bunun suçunu başbakana isnad etmekse en hafif deyimiyle "saçmalık" "komiklik"tir.
|
Aynen katılıyorum ...
Yazar beni ilgilendirmiyor , bu kitap gerçekten dağıtıldıysa ve okunuyorsa içeriği hakkında bu arkadaşın uyarılması gerekiyor.
Alıntı:
Bu adamları ayıklamaktan kasıt nedir ? Bu insanlar içtihad alanında yanlış bilgileri olsa da "öyle inanıyorlar". İnançlarından ötürü bu insanları dışlamak, "yobaz" ilan etmek, kovmak, haşlamak, taşlamak bize ne kazandırır? Rahatsızlık nedir bilmek isterim.
|
Bildikleri yanlış ve bu kendilerinde kalsa tamam , buna inanıyor saygı duymak gerek derim olur biter ama insanlarada bu yanlışları öğretmeye kalkarlar ise hata olmazmı ?
Alıntı:
Ayrıca eğer yukardaki meselelerin doğrusunu biliyorsak ve doğruluğuna kani olmuşsak aksi surette yazılan bir kitap, aksini savunan görüşler bizi neden rahatsız etsin. Büyük hesap kitap yazılanlara verilmeyecek ki.
|
O kitap dağıtılıyor o yüzden problem olabilir ... Yukarıda söylediğim gibi ; kendi inancıdır karışmam ama hatalı birşeyinde yayılması , inandırılması normal karşılanmamalı diye düşünüyorum ...