Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-18-2008, 22:15   #3
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
Standart Sağlam içini döktü !
Olmuyor olmuyor olmuyor ...

''Nasıl olur'' diyorum kendi kendime. Onca teknik td.ler geldi gitti... Kocaaa teknik adam dedikleri Bosque bile geldi-gitti! Yine olmadı .. Yıldırım Demirören başımızda olduğu müddetçede gelen veya şimdiki t.d.lerde başarılı OLAMAAYAACAAKKLAARR! Ama neden kimse böyle bir cümle sarfedemiyor.

Sinan Engin ve Yıldırım Demirören en başta ve en sonda suçlanacak insanlardır.

Özümüzü kaybediyoruz diyoruz , futbolun endüstrisinden bahsediyoruz! Madem öyle Büyük Beşiktaş'lılar sabırlı olun bu adam için.Bari özümüzden , içimizden birisi için sabırlı olalım Allah aşkına.. Yıldırım Demirören'e yıllarca sabreden bu taraftar 1 sezonda nasıl olur kanından , canınından bir adamı göndermek ister!?

Bir kezde teknik adamın arkasında sinan engin olmasın , birgün tesislerde yıldırım demirören gidip antremanı izlemesin birde o günlerden sonra değerlendirelim hocamızı.İddia ediyorum oyuncu değişikliklerinden , gordon'un transferine kadar tüm kararları tek başına vermiyordur,veremiyordur !!!! hocamız. Bu paranoya olsa bile kendi adıma , artık Y.D VE S.E.'siz bir Teknik Adam izlemek istiyorum! Bu yüzden SONUNA KADAR ERTUĞRUL SAĞLAM diyorum .....

Saygılar .
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla