04-19-2008, 03:46
|
|
|
Mektup- Çok güzel bir yazı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
İlkokul çağlarında, abimle beraber babaanne ve dedeme yazıp gönderdiğimiz mektuplar geldi aklıma. Ne kadar heyecanlı olurdu!!! Hele onlardan gelen mektuplarda abimle kavga ederdik, ilk ben okuyacağım diye...
En son 1-2 sene önce askerdeki bir arkadaşımdan mektup gelmişti ve ben de ona cevap yazmıştım. Sonra askerliği bitene kadar mektuplaştık. Geçenlerde yanına gittim. Gönderdiğim mektupları hala saklıyor ve gözü gibi saklıyor...
Bize bu güzel duyguları hatırlatıp tekrar yaşattığın için teşekkürler Ayşe...(+)
|
Rica ederim kardeşim... ;)
Ben çocukluğun dışında yaklaşık 8 senedir bil-fiil mektup yazıyorum. Balıkesirde ve Uşakta iki arkadaşımla. o kadar güzel bir duygu ki mektubu gönderdiğim andan itibaren beklemeye başlıyorum. Öyle kısa falanda değil en kısa mektubumuz 8 sayfa. Nasıl oluyor bilmiyorum ama yazılıyor valla. 3.olarak nişanlım var tabi, hem rakor kırdım onunla 21 sayfa ile.
Yazmayan arkadaşlara tavsiye ederim, muhakkak o zevki tadın. Hele cocuklarınıza muhakkak tattırın. Klavyenin, cep telefonunun soğuk tuşlarına mahkum etmeyin... 
|
21 sayfa ne yazdın yahu... :D
|
Sen bi git askere, tekrar konuşalım bu konuyu ;) ;)...
|
|
|