301’i kaldırmayın, hatta idamı başlatalım
bu birand bey'in en büyük yetenegi her haberden sonra ama istisnasız her haberden sonra akpartimizin aleyhine yaptığı yorumlardır.adam tam biir felaket tellalı yok şimdilerde de gıda terörü üzerinde duruyor.(daha önce basörtüsünde bir bardak suda fırtınalar kopardıgı yetmezmiş gibi-ondan önce cumhurbaskanlığı secimi döneminde darbe cıgırtkanlığı yetmezmiş gibi-bi de diyor ya yorumlarında benden söylemesi ..işte o an bittigim an'dır..be hey ahmak senin söylediklerine inanır mı bu halk,sen git aynaya karsı konus )bu rezil adam yine 301. madde'nin degişikliğinde partimiz aleyhinde yine yazı yazmış.aslında şaşırmadım,inanın yazıyı görünce yaptıgım iş partimiz aleyhine ne var ne yok ona bakmak oldu ve
"301’in kaldırılması veya değiştirilmesi için yüzlerce yazı yazıldı. Biz yazdıkça, iktidar topu taca attı.
Önce gerek olmadığını anlattı.
Sonra, araya seçimler girdiğinden dolayı, sorunu rafa kaldırdı.
Bu kadar ayak sürümenin nedeninin, isteksizlik olduğu da artık anlaşıldı. AKP’ lilerin, bu konuda MHP’lilerden hiç farkı yok. "
işte birand dedirten cümleler...
mhp'den sonra en cok karsı cıkan chp'nin aleyhinde bir kelime göremiyorum,ancak bu maddeyi kaldırmak isteyen partimiz aleyhinde yazmış beyefendi bu nasıl bir carpıtmadır ya RABBİ.bu adam ne rezil bir insandır anlamıs degilim !! ne zaman aklıma gelse agız dolusu küfür edesim geliyor en sonunda da ölsede kurtulsak deyip ya sabır cekiyorum...
|