Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2008, 12:42   #10
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Solcu yapınca öv... AK Partili yapınca söv!
Doğru kimsenin tekelinde değil... Kim yaparsa doğru yapmış, kim karşı çıkmış ise yanlışa düşmüş olur. Tutup kaldıran felaha, karşısına alan da inhirafa ulaşmış olur.

Marş konusunda Ali Atıf BİR de yazmıştı." Artık Türkiye değişiyor tabi inanmak isteyene..." demişti. Gerçekten de realite bu... Ak Parti değiştiriyor: bakış açılarını, önyargıları kırar nitelikte hem de... Kimseyi karşısına almadan, sizi kucaklıyoruz diyerek, biz 70 milyonuz diyerek... gerçek olan bunlar.

Doğruları AK Parti savununca, yapınca realite değişiyor, kriterler uzaydan gelir nitelik kazanıyor... Bir muhalefet, bir muhalefet ki; muhalefet için muhalefet hani... Tutarsız, dayanaksız safsatalar bütünü...

Asker o devrede de "posta" koymuştu ancak bu devrimsel hareketin önü kesilememiş, Sayın GÜL seçilmişti. Şimdi de benzer sonuç çıkacak bana göre. Halk ve Hak buna izin vermeyecek. Ergenekon un önü kesileceği gerçeğini ben de düşünüyorum. Ama direnebildiğimiz kadar, gidebildiğimiz kadar derine inmeliyiz, buna gerekirse baş koymalıyız. Yoksa acılarımız dinmez, sancılar geçmez, nesillerimiz tekerrür eden tarih ile yine ve yeniden karşı karşıya kalır...
Birileri bunun için kendini feda eder olabilmeli, o bilince haiz davranabilmeli ki refaf ve bahar günleri gelebilmeli....
Nusret, teşekkürler +1 :-*
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla