Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2008, 19:39   #148
Kullanıcı Adı
mehmetal
Standart Genclik kongresinden manzaralar..
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yavuz_ErTürk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar heyecan dolu geçen genel merkez gençlik kolları kongremizde Mehmet Ay (ismini yanlış hatırlamıyorum İnşallah) isimli bir arkadaş, atkısına www.akpartiforum.com yazarak salonda dolaştı ve bir çok gence forumumuzun reklamını yaptı. Onu bu büyük cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
Yavuz abi arkadasimizin ismi Mehmet Al dir bende kendisine bu cesaretinden dolayi tesekkür ediyorum, dünden beri bir cok ak kardesimiz siteye üye oldu..
Ben teşekkür ederim arkadaşlar. Kocaeliden 10 otobüs geldik ankaraya ve salonun en kalabalığı bizdik galiba üstümüzde Siirt vardı yanımızda Zonguldak, Zonguldağın yanında Hendek ( Hendekli arkadaşları burdan tebrik ediyorum hepsi arkadaşım ve anlatmak istediklerini çok iyi bir şekilde anlattılar. Kendileriyle iki yıl beraber oldum Hendekte okuduğum yıllarda, oradada görünce hepsiyle hasret giderdim. ) büyük bir çoşku vardı salonda. AŞKIM TAYYİP Yazısıyla medyada bayaa bir yer alan arkadaş darıca ilçe gençlikkollarımızda mahalle teşkilatında görev yapan arakdaşımız. Kendisi çok sıradışı bir insandır. ama benim gözlerim hep o pankartı aradı. Ama bir türlü göremedim. forumumuz adminleri çok güzel bir organizasyonla bu kongrede iyi bir reklam yapabıırlerdı kesın yapılmıştır diye düşündüm ama hiç göremedim. Bende kendi imkanlarımla atkının üzerine forumun ismini yazıp ( www.akpartiforum.com gençlik burada ) bütün pistte tur attım herkes tuhaf tuhaf bakıyordu. ama şansa bir tane resmim bile yok. amacım akgençliğin nerede olduğunu göstermekti amacımada ulaştım. Ayrıca forumdan bir iki arkadaş yanıma gelip forumda nickimide sordular tebrik ettiler onlarada çok teşekkür ediyorum.
mehmetal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla