Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-21-2008, 23:39   #163
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Bu konu hakkında çok yorum yaptım, çok kelime sarfettim. Ve şunu anlıyorum ki, insanlar bazı şeyleri görmeden, gerçeğin idrakine varamıyorlar. Bunun için dışarılardan örnek aramaya da luzum yok. En büyük örnek benim.

Milli Görüş çizgisi adına hizmette bulunduğumuz zamanlar, bize bu görüşü aşılamaya çalışan büyüklerimiz tarafından, Fethullah Gülen HocaEfendi'yi öyle tanıyorduk ki, vaazları ile dalga geçecek hale gelmiştik. Hiç unutamadığım bir rezilliğimiz vardır, Fethullah Gülen HocaEfendi vaazında Efendimiz (s.a.v.)'e edilen işkencelerden bahsediyor ve şu konuşmalar arada geçiyordu ;

- Münafıklar Efendimiz (s.a.v.)'e hakaret ediyor, O susuyordu,

- Münafıklar Efendimiz (s.a.v.)'e işkence ediyor, O susuyordu,

- Münafıklar Efendimiz (s.a.v.)'e " Seni bizim elimizden kim kurtaracak " diyordu, O Allah diyordu ...

İşte bu olayı vaaz şeklinde anlatıp, hıçkırıklara boğulurken Fethullah Gülen HocaEfendi, bizlerde bunu bırakın ciddiye almak, alaya alıp gülüyorduk. Neden mi? Fethullah Gülen HocaEfendi'nin bize münafık, misyoner tanıtıldığı için ! Kimler tanıtıyordu bize böyle peki? Müslüman geçinen, dava dediğimiz olgunun önünde, en azından bizden daha önde gidenler !

Şimdi her zaman Allah'a yalvarıyorum, o günler nedeni ile beni affetmesi için. HocaEfendimizden bir özür dileyebilmek için vakit kolluyorum.

Neden mi?

Geldim ve gördüm !

Avrupanın pisliği içerisinde yoğrulan gençler tanıdım. Namus kelimesini sadece " anne " sine yakıştıran gençlerle hasbihal oldum. Sonra bukadar çirkefliğin içinden, 5 vakit namazını kılan tesbihatını yapan gençlerin sıyrıldığına da şahit oldum. Milli Görüş kisvesi altında bir karış sakalı ile, diğer insanları hor gören kişilerin çocukları, köşe başlarında avrat derdine düşerken, malı ve gücü ile Hizmete gönül verenleri ve onların çocuklarını seccade üzerinde gördüm. Ve tövbe ettim ...

Ben görüp ibret alabildim, Allah c.c. görmeyenlere, daha doğrusu bakıp göremeyenlere de bunu nasib eylesin.

Şimdi sizler istediğiniz videoları yayınlayıp, istediğiniz insanlara sövmeye devam edin. Ama unutmayın ki çetin bir hesap günü var.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla