Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-21-2008, 23:50   #168
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Milli Mücahide'ye

Cemaatin bir dönem Ecevit'i desteklemesine anlam veremediğimizden bahsetmiştik...Bu doğru ya da yanlış...Cemaatin bütünüyle Ecevit'e oy verdiğine inanmıyorum ancak diyelim ki bir kısmı verdi ya da vermiş gibi göründü...Ben bunu şuna bağlıyorum:
Önü açık, Türkiye'ye gelecek vaad eden ve halkın isteklerine gerçekten cevap verebilecek olan partiler bildiğimiz gibi kapatılıyor özellikle masonların oyunlarıyla....O zaman eğer cemaat tarafından Refah Partisine oy verilseydi, ileride Refah Partisinin kapatılması durumuyla karşılaşıldığında ya da kapatıldığında cemaatin Refah Partisini desteklediği bilindiğinden, bağlatısı olduğu bilindiğinden onun da önünü tıkamak isteyeceklerdi...Ama buna rağmen topluca Ecevit'e oy vermediler...Belki tek tük vardır...Veya iktidara muhtemelen Ecevit yerleşeceğinden onun iktidar gücünden bir nebze de olsa faydalanmak.....Güçlünün yanında olarak varlığını daha rahat sürdürebilmek...

Bizler nasıl ki Sezer cumhurbaşkanı olduğunda onun söylemlerinden etkilenerek desteklediysek ya da en azından karşı çıkmadık...Aynı safta olalım, isteklerimizi yerine getirsin diye düşündük...Ama ne oldu? Sezer beklendiği gibi çıkmadı....Vetocu kralı oldu....

Bunlar sadece varsayımlarım.....Ben o dönem Ecevit'e oy verdiklerine inanmıyorum....Ki öyle oldu diyelim...Bunun sebebi cemaatin malum şahısların dayatmalarından uzak, varlığını devam ettirebilmesi, hizmetin aksamaması adına yapılmıştır...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla