Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Mübarek insan demek sen istediğin konuya istediğin başlığı koyabiliyorsun.Bak kardeşim ben anlatamıdım.Benim fahişenin ne yaptığıa bakmıyorum özellikle senin koyduğun o başlık canımı sıktı.ancak bir pekaka sitesinde böyle başlık bulabilirsin.Üstelik de kendi uydurduğun başlık.Seviyeden bahsedene bak, yaptığı seviyesizliğe bak.ben son defa diyorum bu konuda anlaşamayacağımız ortaya çıkmıştır.Sen dediğim gibi ünlem işaretlerinin arkasında saklambaç oynamaya devam et.Ama bu bir oyun değil.Konunun içeriği asla ,ama atılan başlık için senide senin başlığını cukkalayanları da sana katılanlarıda hepsini protesto ediyorum.
Türk olduğu bile şüpheli olan bir fahişeninki ,Türk olsa bile bacılarımızı rencide edebilecek şekilde öyle başlık atamazsın.
Bizde herşeyleri görüyoruz hiç bir millet sütten çıkmış ak kaşık değildir.
Sırf böyle yaptığın için kızıyorum yoksa başka bir sorun olmazdı.
|
Arkadaş sen sanırım çok dumanlanıyorsun ki anlamazlıktan veya bir şekilde beni karalamaya veya tartışma ortamı çıkarmaya çalışıyorsun ki başardında.Pkk sitesinden bahsetmişsin,pkk sitesinde bulacağın başlıklar şudur ''kaşar türk kızının azgınlığı,türk kızı istiyor,türk kızlarının hepsi namussuz'' vs. daha ağırlarını yazabilirim ama site kuralları malum.Benim attığım başlıkta bir Türk'e veya genelleme yarak tüm Türk kızlarına veya kadınlara laf atma anlamı çıkarmak cahilce olur.Eğer amacım bu olsaydı bir pkklı gibi veya Türk düşmanı bilmemne soyundan gelmiş birisi gibi ağır hakaretlere varan bir başlık atabilirdim.Bende bir Türküm,kendini Türk'ten daha Türkmüş gibi göstermen akıl dışı.Site kurallarında veya haber bölümü kurallarında 'haber başlığı dışında kendi başlığınızı yazmak yasaktır' gibisinden bir cümle yoktur.Bu yüzden isteyen istediği konuya istediği başlığı atmakta özgür 'hakaret söz konusu olmadıkça'.Eğer bir hakaret var olsaydı yönetim bunu değiştirir bana uyarıda bulunabilirdi.Bu konuda site yönetiminin ne kadar hassas olduğunu ilhan selçukun bir yazısını koyup o kişinin kendi yazısının başlığını yazarak gördüm.İnsanları gaza getirerek 'Türk kızlarına hakaret ediyor işkillendim' gibisinden tavırlar takınmanın sebebi nedirhala anlamış değilim.
Türkçülük oyunlarını bırakın.Ayıptır.
Koyduğum 'Türk kızlarına hakaret' anlamını çıkarıyorsan bu sorun sende değil midir ?
Diğer kişiler çıkardığın anlamı değilde benim anlatmak istediğimi anlamaları da sendeki sorunu ortaya çıkarmaz mı ?
Ünlem işaretinin arkasına sığınıp bir kişi yüzünden Türk kızlarına hakaret etmek gibi bir derdim olsaydı şundan emin ol bunu yapmazdım.Açık sözlüyümdür,açık sözlülüğüm yüzünden yani başka bir sitede yazdığım ağır yorumlar yüzünden beni mahkemeye vermeleri an meselesiydi -ki yemedi-.Kısaca,ünlem işaretinin arkasına sığınmam söz konusu değil,ünlem işaretiyle birlikte vermek istediğim mesajı anlamaman deminde dediğim gibi senin sorunun.
Anlayana ne ala.