04-22-2008, 18:38
|
|
|
|
1. AkPartiForum Hükümet Programı ve Güven Oylaması
Alıntı:
|
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Herşey karşılıklı Sayın Milli Eğitim Bakanım; Bakanlık olarak her ne kadar üstümüze vazife olmasa da sosyal sorumluluk gereği hazırladığımız 'Dergah ve tekkelerin serbest bırakılması ve gençlerin bu mekanlara yönlendirilmesi' çalışmamıza destek bekleriz. Bu iş için Maliye ve Milli Eğitim'in ciddi katkıları gerekiyor.
Bakanlığımızın yukarıda zikrettiğimiz çalışmasını KABİNE mizin onayına sunuyorum. Başbakanımızın söyleyeceği son sözün müsbet olacağını düşünüyorum.
|
Etme eyleme sayın bakanım, daha hükümetimiz tam manası ile kurulmadan, güven oyu sonuçlanmadan irticai faliyetlere girişmiş gördüm sizi, hiç yakıştıramadım. :D Lütfen sayın başsavcı görmesin. Aramızda da Ergenekon yandaşları ya da muhbirleri olabilir! ;) ;) :D :D :D
Adımlar dikkatli ve emin atılmalı. Bakalım artık zamanla doğru olan, milletimiz için yararlı olan ne ise o yapılacaktır! ;) 8)
|
Sayın Milli Eğitim Bakanıma katılıyorum.ZAten ben hayır diyenlerden şüpheleniyorum. Aralarında Ergenekoncular, olabilir. Hayır kapanırsak buna sebebiyetten göreve başlamadan siyasi yasaklı oluruz mazallah...
|
|
|