Transfer Merkezi
Trabzon’un pazarı belli
Bordo- Mavili yönetim transferde Hırvatistan, Belçika ve Tunus dışına çıkmak istemiyor
Gelecek sene güçlü bir kadro yapmak için erkenden kollarını sıvayan Trabzonspor yönetimi transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
Bu zamana kadar birçok ülkeye giderek futbolcu izleyen ve bu konuda ince eleyip sık dokuyan Bordo- Mavili yönetim kararını Türkiye dışında üç ülkeden yana verdi. Trabzonspor yönetimi yurt dışında Hırvatistan, Belçika ve Tunus liglerinde tespit ettikleri oyuncuları almak için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Trabzonspor yönetim kurulu elimizde çok futbolcu isimleri vardı. Bunları sık sık eleyerek, tespit ettiğimiz isimlerle temaslarımızı devam ettiriyoruz. Bu futbolcuların kulüpleri ile dirsek temastayız.
Mayıs'ın ilk haftalarında yabancı transferlerini bitirip yurt içerisinde baktığımız oyunculara yöneleceğiz. Çünkü geçmişte yabancı transferinde Trabzonspor'un ağzı çok yandı. Şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Onun için taraftarlarımız sabırlı olsunlar.
Ne söz verilmişze yönetim olarak sözleri yerine getireceğiz. Yurt içerisinde de tespit ettiğimiz oyuncular var. Bu oyuncuların hem kulüpleriyle hemde kendileriyle görüşmelerimiz devam ediyor” dediler.
(spor61)
|