Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-23-2008, 19:14   #285
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
ama farkındaysanız karşı olanlarda ayetle hadisle konuşuyor. bende çok dindar olupta diyologa karşı olan insanlar biliyorum. sadece diyologcular dini biliyor diğerleri bilmiyor mu zannediyorsunuz.size şöyle bir örnek vereyim İmam-ı cafer Hz. Hüseyin'in torunudur. Efendimizin soyundan gelmiştir. kendisi aynı zamanda İmam-ı Azam'ın hocasıdır ve din alimidir bu kadar dindar bir insan namaz 3 vakittir demiştir (hatta günümüzde caferiler 3 vakit kılar namazları) yanılgıya düşmüştür hata yapmıştır. başka bir örnek bilmiyorum tarihteki Muaviye olayını biliyor musunuz? kendisi sabahlara kadar namaz kılan bir insandır hçbir Tehhecütü kaçırmamış olduğu söylenir ama Hz. Ali'ye halifeliği almak için savaş açmıştır ve oğlu Hz. Hüseyin'i şehit etmiştir. Fetullah Gülen'e hakaret edilmesine inanın bana bende sizin kadar karşıyım şu an sonsuz nuru okuyorum gerçekten efendimizi çok güzel anlatmış. kendisi Efendimize aşık bir insandır bendende kat kat imanlıdır. ama sizce o da yanılgıya düşmüş olamazmı? diyoloğa karşı olanlar ayet hadis bilmiyor diyemeyiz. ben bunu farklı forumlarda gördüm inanın bana tartışılarak bir yere varılmıyor bir forumda 100 sayfayı aşmıştı böyle bir konu ama ne oldu karşı tarafın kalbini kırmaktan başka birşey olmadı. bu sanal alemde kimse kimsenin görüşünü değiştiremiyor. . saygılarımla...

Haklısın..
ama bende şu tecrübeyi edindim
bu gibiler sadece laf atarlar..ne dersen de anlamazlar..
bizde çoooooook anlattık..ama artık kendimi yormuyorum..
çünkü ne dersen de sırıtıyorlar senin yazdıklarına..

TECRÜBE..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla